Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Kривичнe пријавe против бившег руководства

rss

22.11.2012. Mirjana Simić

Према незваничним информација из општине Алексинац, против бившег председника општине Алексинац Ивана Димића поднета је кривична пријава због злоупотребе у време спровођења пројеката из области инклузије и социјалне заштите.

Kривичнe пријавe против бившег руководства

Како нам је потврђено од неименованог извора, ово је само једна у низу кривичних пријава које су поднете последњих дана против Димића, а тичу се узимања новца од запослених и намештања тендера. Наводно, за све постоје докази у документацији општине и већ су узете изјаве од запослених у општинској управи.

У кривичним пријавама се спомињу Димићеви најближи сарадници Гордана Миловановић из локалне канцеларије за еконосмки развој и Данијела Новаковић, комунални инспектор, запослени у општини Алексинац, од којих су већ узете изјаве.

Неименовани извор из локалне самоуправе, такође потврђује да се у општини интензивно ради на провери папира и документације и прикупљају се информације против челника бивше власти које би ускоро могле да резултирају озбиљним оптужбама на рачун некадашњих руководиоца.

Полицијски инспектори нишке полицијске управе већ су у неколико наврата долазили у општину због рада на кривичним пријавама и интензивно раде на прикупљању доказа.

 

Редакција:

Да ли је ово резултат оправдане сумње или мржње која постоји политичарима показаће судски органи. Кривичне пријаве од стране Димића према иницијаторима ове пријаве постоје одавно.

 

Коментара: 5


# Данијела Новаковић комунални инспектор Гордана Миловановић
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Tugomir 23.11.2012.
  Je l ima neki koji nije lopov!

 • (+0) (-0)

  komentator22 26.11.2012.
  ovo pise jedan novinar ALT-a, sramota za podmetyanja

 • (+0) (-0)

  URSula Simic 26.11.2012.
  Gospodo, ne ometajte istragu!

 • (+0) (-0)

  Анониман 26.11.2012.
  Јао колико поштењачина има! Нападате људе који се жртвују за своје породице и раде све како би их прехранили. Станите пред огледало и запитајте се: Да ли ја имам права да неком судим? Ако сматрате да имате право да судите неком, честитам вам из свег срца! То је доказ да вам је сва та политика и похлепа за новцем узела и оно мало доброте са којом сте се родили!

 • (+0) (-0)

  Anonimus totalis 27.11.2012.
  Sve krivične prijave koje je podneo Dimić su odbačene a rezultat su frustracije dotičnog i pomenute mržnje. Krajnje je vreme da funkcioneri odgovaraju za ono što su radili a o tome će zadnju reč dati tužilaštvo.


[ Додај коментар ]

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима