Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Комунална инспекција Алексинца vs Амерички државни тужилац

rss

03.02.2015. Д. Остојић

Бенџамин Вагнер је човек кога треба убедити, како би затворио интернет домен aleksinac.net.

Комунална инспекција Алексинца vs Амерички државни тужилац

Господин Wagner обавља функцију у дрзавном тузиластву Америке за област Калифорније. Зашто баш Калифорнија? Па у Калифорнији је регистрован домен www.aleksinac.net. Пошто је комунална инспекција у Алексинцу наложила да се одмах угаси домен www.aleksinac.net потребно је доставити ваљане доказе господину Вагнеру, јер је у његовој надлежности достављање података по службеној дужности за све компаније које се бави услугама продаје домена и хостинга у тој америчкој области.

Како неко не би помислио да се шалим покушаћу пластично да објасним целу причу.

Кренимо редом.

Домен www.aleksinac.net је купљен или боље речено закупљен преко интернета од фирме чије се седиште налази у Америци. Та фирма је у Калифорнији уредно регистрована и од стране америчке државе има дозволу за продају интернет домена. Комунална инспекција је преко инспекторке Данијеле Новаковић донела решење да се угаси домен www.aleksinac.net. У решењу стоји налог да се то уради одмах, а уколико Гвозден Александар то не уради одмах комунална инспекција ће то урадити. То у преводу значи да ће комунална инспекција из Алексинца наложити гашење сајта ввв.алексинац.нет.

Како ће то урадити: Који су механизми алексиначке комуналне инспекције да то уради?

Једини могући и исправан пут јесте следећи начин. Да комунална инспекција из Алексинца упути званичан захтев америчком државном тужилаштву да по службеној дужности угаси домен www.aleksinac.net. У оквиру тог захтева ће алексиначка комунална инспекција приложити решење које је донела комунални инспектор Данијела Новаковић. У Америчком државном тужилаштву је за те послове надлежан господин Benjamin Wagner. Очекујем да ће једног јутра господин Wagner добити предмет ГАШЕЊЕ ДОМЕНАaleksinac.net. Не бих улазио у одлуку коју ће г. Wagner донети, јер не желим да утичем на независност америчког правосуђа.

Искрено се надам да ће Benjamin Wagner донети објективну одлуку и да ће www.aleksinac.net уредно наставити са радом и у наредном периоду.


# Душан Остојић Алексинац.Нет Александар Гвозден Данијела Новаковић комунални инспектор Бенџамин Вагнер
@zubarcina @aleksinacnet @agvozden @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима