Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Осумњичени за убиство на Петловом брду предао се у Алексинцу

rss

14.06.2020. Вечерње новости

ВЛАДА С. (50), који је осумњичен за убиство супруге на Петловом брду, предао се полицији у Алексинцу. Он је осумњичен да је ножем усмртио своју невенчану супругу Љубицу В. (49).

Фото: архива

Стравичан злочин догодио се у четвртак око 2.30 после поноћи на Ибарском путу у близини Петловог брда на Чукарици, када је несрећној жени нанео смртоносан убод ножем, у кући у којој су заједно живели, да би затим побегао.

Како се сазнаје, Љубичин четрнаестогодишњи син, пред чијим очима му је очух убио мајку, одмах је позвао полицију. Лекари Хитне помоћи убрзо су дошли на место трагедије, али могли су само да констатују њену смрт, пошто је издахнула недуго после убода ножем.

Према незваничним информацијама, Влада и Љубица су у среду били послом у Крушевцу, да би се касно увече вратили у Београд. Влади је, иначе, стално пребивалиште било у Нишу, мада је у последње време боравио у Београду. Како прича родбина, ништа није указивало да ће се свиреп злочин догодити. Кобне вечери нису чули никакву препирку, нити свађу у кући. Пробудиле су их полицијске патроле и санитетска возила.

- Они су били у ванбрачној заједници и, колико знамо, раније није било пријава за породично насиље. Живели су скромним и тешким животом, пошто су сакупљали секундарне сировине. Влада је имао тешку нарав када попије, раније је био у затвору, али не знамо због чега - причале су комшије.

Извор


# полиција убиство хапшење
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима