Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Osumnjičeni za ubistvo na Petlovom brdu predao se u Aleksincu

rss

14.06.2020. Večernje novosti

VLADA S. (50), koji je osumnjičen za ubistvo supruge na Petlovom brdu, predao se policiji u Aleksincu. On je osumnjičen da je nožem usmrtio svoju nevenčanu suprugu Ljubicu V. (49).

Foto: arhiva

Stravičan zločin dogodio se u četvrtak oko 2.30 posle ponoći na Ibarskom putu u blizini Petlovog brda na Čukarici, kada je nesrećnoj ženi naneo smrtonosan ubod nožem, u kući u kojoj su zajedno živeli, da bi zatim pobegao.

Kako se saznaje, Ljubičin četrnaestogodišnji sin, pred čijim očima mu je očuh ubio majku, odmah je pozvao policiju. Lekari Hitne pomoći ubrzo su došli na mesto tragedije, ali mogli su samo da konstatuju njenu smrt, pošto je izdahnula nedugo posle uboda nožem.

Prema nezvaničnim informacijama, Vlada i Ljubica su u sredu bili poslom u Kruševcu, da bi se kasno uveče vratili u Beograd. Vladi je, inače, stalno prebivalište bilo u Nišu, mada je u poslednje vreme boravio u Beogradu. Kako priča rodbina, ništa nije ukazivalo da će se svirep zločin dogoditi. Kobne večeri nisu čuli nikakvu prepirku, niti svađu u kući. Probudile su ih policijske patrole i sanitetska vozila.

- Oni su bili u vanbračnoj zajednici i, koliko znamo, ranije nije bilo prijava za porodično nasilje. Živeli su skromnim i teškim životom, pošto su sakupljali sekundarne sirovine. Vlada je imao tešku narav kada popije, ranije je bio u zatvoru, ali ne znamo zbog čega - pričale su komšije.

Izvor


# policija ubistvo hapšenje
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima