Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Напио се, па ножем 17 пута убо оца у леђа: Језиви детаљи породичне трагедије у Глоговици

rss

10.01.2016. Телеграф, Јужна Србија Инфо

Након злочина, поломио је излог на сеоској продавници, а затим отишао код комшије, где га је затекла полиција. На саслушању је признао убиство тврдећи да му се смучио лош живот, па је за то оптужио оца

Кућа Маринковића у Глоговици, Фото Телеграф

Александар Маринковић (19) из алексиначког села Глоговица свирепо је ноћас усмртио свог оца, четрдесеттрогодишњег Срђана. Стравична породична трагедија догодила се у кући Маринковића где је Александар, без икаквог повода, са седамнаест убода ножем у леђа убио оца.

Након злочина, поломио је излог на сеоској продавници а затим отишао код комшије где га је затекла полиција. На саслушању је признао убиство тврдећи да му се смучио лош живот те за то оптужио оца.

Како су потврдили рођаци Маринковића, Александар је са оцем у суботу увече био код пријатеља који је славио рођење сина где је пио, али нико не верује да је био толико пијан да није знао шта ради.

Срђан се пре четири године развео од супруге са којом осим Александра има десетогодишњег сина док му је ћерка удата. Пре месец и по дана се вратио код оца.

У селу кажу да су живели у оскудици јер Александар није имао посла, а отац их је издржавао грађевином и копањем гробова.

Срђан Маринковић са сином Александром


# Глоговица убиство алкохол нож Срђан Маринковић Александар Маринковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима