Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Међу украденим новчаницама пронађен папир на име жртве

rss

27.10.2021. Нова

Горан Џонић из алексиначког села Моравац, који се сумњичи за свирепо убиство брата од тетке Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане и двадесетпетогодишње ћерке Лидије, од хапшења се служи лажима како би избегао или бар умањио своју одговорност.

Фото: архива

Како неки медији преносе, експлицитним неистинама или двосмисленим одговорима, на све могуће начине покушавао је да истрагу наведе на погрешан траг. Једна од његових најдрастичнијих лажи била је да је новац, који је пронађен у цеви од усисивача закопане на имању његовог сина Стефана у Моравцу можда његов.

„Оно што он није знао, је да је приликом паковања новца пропустио да баци признаницу о позајмици на име Горана Ђокића. Овај документ је необорив доказ да се ради о парама које су након убиства читаве породице, украдене из Горановог возила“, објашњава наш саговорник.

Како сазнајемо, Џонићеве изјаве типа „можда јесам, можда нисам“ слободе су коштала и његову двојицу синова.

„Када му је предочено да су на новцу и кесама у којем су се новчанице налазиле, пронађени његови биолошки трагови, Џонић који је врло интелигентна особа, казао је да су то можда трагови његових синова. Мада се због те његове изјаве у медијима тврди да их је оптужио да би себе спасао, то није тачно. Он је на тај начин хтео да створи забуну, односно да дискредитује биолошке трагове јер је знао да је међу сродницима ДНК слична“, објашњава наш извор.

Истиче да је Џонић пратио медије те да је своју одбрану градио и на њиховим извештајима.

Извор


# Моравац полиција убиство породица Ђокић Горан Џонић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима