Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Љубавница оптужила Антанасковића: Расекао ми је усну док ме је тукао метлом и вређао

rss

25.04.2015. Телеграф

Момчило Антанасковић биће прекршајно гоњен јер га је Слађана Ђорђевић, бивша службеница алексиначке општине, оптужила да је у среду претукао испред његове куће у селу Вукашиновац

Фото: Телеграф

Алексиначка полиција поднела је прекршајну пријаву због вређања, злостављања, вршења насиља и изазивања туче против Момчила Антанасковића, заменика председника Скупштине општине Алексинац.

Антанасковић ће бити прекршајно гоњен јер га је Слађана Ђорђевић, бивша службеница алексиначке општине, оптужила да је у среду претукао испред његове куће у селу Вукашиновац. Према њеним тврдњама, она је са политичарем била осам година у љубавној вези, а у сукоб су дошли када је она остала без посла.

– Обећавао ми је да ће ме запослити у општини али сам тамо радила краће време. Молила сам га да ми помогне да задржим посао али ме је он одбио. Почео је да ме избегава и да ме оптужује да му правим проблеме на послу и у породици. У среду увече сам дошла до његове куће да бисмо попричали. Чим ме је видео, зграбио је метлу и њоме ме изударао и то наочиглед моје петнаестогодишње ћерке. Задобила сам посекотину по усни коју су ми лекари ушили, поломио ми је зуб и нанео повреде по целом телу. Међутим, када сам га пријавила полицији добио је само прекршајну пријаву. Зато сам поднела приватну кривичну пријаву због наношења телесних повреда – каже Слађана.

Момчило Антанасковић

Момчило Антанасковић тврди да је Слађана све измислила.

– Никада нисмо били ни у каквој љубавној вези. Када је остала без посла, мене је за то окривила. Од тада ми се десило доста лоших ствари за које сумњам да је она одговорна. Оштећен ми је ауто, мом сину је запаљено сено. Мислим да она покушава да ми се освети. Те вечери је викала на мене, па сам је одгурнуо, али је нисам ударио – објаснио је Момчило.

Антанасковић се политиком бави последњих десет година. Председник је општинског одбора Јединствене Србије а на функцији заменика председника Скупштине општине Алексинац је од 2012. године.

 


# Момчило Антанасковић Слађана Ђорђевић Вукашиновац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима