Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Лажни власник теретане из Алексинца врбовао малолетнице преко Фејсбука

rss

03.06.2019. Ало

Врбовао их је причом да је власник теретане и фитнеса, да има добар аутомобил, а онда их звао у салу за вежбање или у стан „код Вука у Београду.

Лажни власник теретане из Алексинца врбовао малолетнице преко Фејсбука

Милош В. из Алексинца, који се на друштвеним мрежама представља као 23-годишњи власник теретане, девојчицама од 13 година нуди новац да га орално задовоље! Овог интернет предатора открила је организација „Стоп педофилији“, која делује у више држава. 

Милош је на лажном профили дужи временски период нудио новац за секс са малолетницама. Најпре је то радио са свог правог профила, а потом и са лажног. Врбовао их је причом да је власник теретане и фитнеса, да поседује добар аутомобил, а онда их позивао да се виде у сали или у свом стану „код Вука у Београду“.

- Дотични се прво са свог правог профила јавио на измишљен профил девојчице од 13 година, који је активирала група „Стоп педофилији“. Тада је преписка трајала од 20. фебруара до 14. марта, а затим смо га блокирали. Међутим, после тога направио је лажни профил под именом Стефан Томић и поново измишљеној девојчици послао захтев за пријатељство. Са његовог лажног профила преписка је трајала од 26. априла до 20. маја - објашњавају саговорници из организације „Стоп педофилији“, која има добро разрађену мрежу ловаца на предаторе у земљама региона.

Како би били сигурни да разговарају са истом особом, ова организација је по устаљеној шеми захтевала од предатора да се фотографише стављањем прста на чело или браду, што је урађено и овог пута. Оно што је посебно забрињавајуће и узнемиравајуће у вези са дотичним предатором јесте чињеница да је изузетно упоран у намери да плати девојчици за секс!

- Његов циљ био је састанак са девојчицом и да јој плати за сексуални однос. За то је у порукама нудио 2.000 и 3.000 динара - прецизирају наши саговорници и наводе да су преписку предатора и малолетнице предали полицији.

- Предатори се први јављају деци, а ми им пружамо шансу да одустану. Током разговора, особа која комуницира иза лажног профила девојчице, коју ми називамо „диверзија“, више пута напомиње да има 13 година и да иде у седми разред основне школе. Зато, као што видите, преписке трају дуго. На крају, када постанемо свесни да би повредили право дете, приморани смо да их објавимо - наводе ловци на предаторе. 

Педофилски лоби хакује ловце на педофиле

Покушаји да се предатори представе као жртве зато што се јавно објављују у групи и на Фејсбук страници организације „Стоп педофилији“ стижу из разних центара. Њихова намера је очигледно да им обезбеде подршку тако што играју на карту јавног „линча“, а неколико пута хакована је страница ове организације, што је доказ да постоји изузетно јак педофилски лоби. - То што се појединци позивају на то да предаторе не треба јавно објављивати јесте јефтин потез! Покушаји да се они представе као жртве линча нису карте на које ћете играти ако нисте сексуални предатор. Не смемо омогућити сексуалним напасницима да пролазе некажњено за оно што су урадили. То не само да је неприхватљиво већ додатно подрива безбедност и добробит жена и девојчица - истичу у организацији „Стоп педофилији“.

Извор: Ало.рс


# полиција аутомобил Радио С хапшење педофилија
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима