Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Lažni vlasnik teretane iz Aleksinca vrbovao maloletnice preko Fejsbuka

rss

03.06.2019. Alo

Vrbovao ih je pričom da je vlasnik teretane i fitnesa, da ima dobar automobil, a onda ih zvao u salu za vežbanje ili u stan „kod Vuka u Beogradu.

Lažni vlasnik teretane iz Aleksinca vrbovao maloletnice preko Fejsbuka

Miloš V. iz Aleksinca, koji se na društvenim mrežama predstavlja kao 23-godišnji vlasnik teretane, devojčicama od 13 godina nudi novac da ga oralno zadovolje! Ovog internet predatora otkrila je organizacija „Stop pedofiliji“, koja deluje u više država. 

Miloš je na lažnom profili duži vremenski period nudio novac za seks sa maloletnicama. Najpre je to radio sa svog pravog profila, a potom i sa lažnog. Vrbovao ih je pričom da je vlasnik teretane i fitnesa, da poseduje dobar automobil, a onda ih pozivao da se vide u sali ili u svom stanu „kod Vuka u Beogradu“.

- Dotični se prvo sa svog pravog profila javio na izmišljen profil devojčice od 13 godina, koji je aktivirala grupa „Stop pedofiliji“. Tada je prepiska trajala od 20. februara do 14. marta, a zatim smo ga blokirali. Međutim, posle toga napravio je lažni profil pod imenom Stefan Tomić i ponovo izmišljenoj devojčici poslao zahtev za prijateljstvo. Sa njegovog lažnog profila prepiska je trajala od 26. aprila do 20. maja - objašnjavaju sagovornici iz organizacije „Stop pedofiliji“, koja ima dobro razrađenu mrežu lovaca na predatore u zemljama regiona.

Kako bi bili sigurni da razgovaraju sa istom osobom, ova organizacija je po ustaljenoj šemi zahtevala od predatora da se fotografiše stavljanjem prsta na čelo ili bradu, što je urađeno i ovog puta. Ono što je posebno zabrinjavajuće i uznemiravajuće u vezi sa dotičnim predatorom jeste činjenica da je izuzetno uporan u nameri da plati devojčici za seks!

- Njegov cilj bio je sastanak sa devojčicom i da joj plati za seksualni odnos. Za to je u porukama nudio 2.000 i 3.000 dinara - preciziraju naši sagovornici i navode da su prepisku predatora i maloletnice predali policiji.

- Predatori se prvi javljaju deci, a mi im pružamo šansu da odustanu. Tokom razgovora, osoba koja komunicira iza lažnog profila devojčice, koju mi nazivamo „diverzija“, više puta napominje da ima 13 godina i da ide u sedmi razred osnovne škole. Zato, kao što vidite, prepiske traju dugo. Na kraju, kada postanemo svesni da bi povredili pravo dete, primorani smo da ih objavimo - navode lovci na predatore. 

Pedofilski lobi hakuje lovce na pedofile

Pokušaji da se predatori predstave kao žrtve zato što se javno objavljuju u grupi i na Fejsbuk stranici organizacije „Stop pedofiliji“ stižu iz raznih centara. Njihova namera je očigledno da im obezbede podršku tako što igraju na kartu javnog „linča“, a nekoliko puta hakovana je stranica ove organizacije, što je dokaz da postoji izuzetno jak pedofilski lobi. - To što se pojedinci pozivaju na to da predatore ne treba javno objavljivati jeste jeftin potez! Pokušaji da se oni predstave kao žrtve linča nisu karte na koje ćete igrati ako niste seksualni predator. Ne smemo omogućiti seksualnim napasnicima da prolaze nekažnjeno za ono što su uradili. To ne samo da je neprihvatljivo već dodatno podriva bezbednost i dobrobit žena i devojčica - ističu u organizaciji „Stop pedofiliji“.

Izvor: Alo.rs


# policija automobil Radio S hapšenje pedofilija
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima