Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

„Деца и кућа лако могу да ти нестану!“

rss

08.04.2011. Извор: Ало

„Тешко се прави поштена кућа, чувају деца, а лако то може да нестане. Размисли какве потезе повлачиш и да ли ћеш у среду отићи на скупштину.

Неком си се много замерио, не бира средства и не жали новац да то плати, а нама је то посао. Син ти је добар, вози ауто, па сам донеси одлуку. Ако не верујеш и будеш отишао у Скупштину понеси телефон, можда те позову твоји. Да не буде касно, нема исправке.“

„Деца и кућа лако могу да ти нестану!“

Овај претећи СМС стигао је у уторак увече одборнику Демократске странке у Алексинцу Животи Миленковићу, који се пре месец дана у ту странку вратио из Нове Србије. Он за „Ало!“ каже да му претње највероватније стижу из врха локалне власти, а да су му упозорења да се не појави на спорној седници протеклих дана стизала и из врха његове бивше партије.

- Одмах сам пријавио претње полицији и на њима је да утврде ко стоји иза овога, али сам сигуран да је све диктирано из врха владајуће коалиције. Застрашивање им је успело и нисам ни отишао на седницу, највише из страха за свог сина. Он има само 19 година и цела породица је под великим стресом. Не могу да верујем каквим се прљавим средствима служе, мени се ово није дешавало ни као демократи 1992. године - каже Миленковић. Он додаје и да је пре неколико дана неко поднео фалсификовани захтев за његову оставку, која је без провере аутентичности констатована одмах на спорној седници, иако је, каже, упозорио председника Скупштине на могуће махинације.

- То је ноторна лаж и то већ јесте случај за истражне органе, јер ће морати да наведе где и кад ме је упозорио. А то што Миленковић каже да му прете, не могу да коментаришем, то је посао надлежних органа - узвратио је прозвани председник локалног парламента Мирослав Стојковић, иначе кадар СРС -а.


# Мирослав Стојковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима