Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Чак 30 пута ударали у исту кућу

rss

20.08.2015. Текст и фото Душан Стевановић

Синоћ око 20 часова, са почетком јаког пљуска, дошло је до тешке саобраћајне незгоде у којој је једно возило, страховитом брзином, поломило 3 бетонска стуба и улетело у двориште породице Омерковић.

Чак 30 пута ударали у исту кућу

- Верујте ми, са зебњом одлазимо на спавање. Ово је већ тридесети и неки пут да нам руше ограду и улазе у двориште. Просто не смемо да станемо испред капије – каже Слободанка Омерковић.

Реч је о улици Тихомира Ђорђевића у Алексинцу, једној од најпрометнијих улица, која спада и у регионални пут Ниш – Београд. Неопрезни возачи, због неприлагођене брзине, ударају у ограду једне те исте куће, а знак да је то црна тачка не постоји.

Крајње је време да се у улици Тихомира Ђорђевића, која се, некада, звала Цариградски друм, јер је водила од Цариграда до Београда, поставе лежећи полицајци и побољша сигнализација.

На тој кривини се налазе и 2 средње школе са преко 1,000 ученика, као и спортска хала, која је викендом пуна посетиоца. И раније се на том месту, али и дуж целе улице догађале саобраћајне незгоде, у којима је повређено неколико ученика.

 


# саобраћај саобраћајна незгода школе лежећи полицајци Душан Стевановић киша Тихомира Ђорђевића улица Драган Омерковић Слободанка Омерковић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима