Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Čak 30 puta udarali u istu kuću

rss

20.08.2015. Tekst i foto Dušan Stevanović

Sinoć oko 20 časova, sa početkom jakog pljuska, došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj je jedno vozilo, strahovitom brzinom, polomilo 3 betonska stuba i uletelo u dvorište porodice Omerković.

Čak 30 puta udarali u istu kuću

- Verujte mi, sa zebnjom odlazimo na spavanje. Ovo je već trideseti i neki put da nam ruše ogradu i ulaze u dvorište. Prosto ne smemo da stanemo ispred kapije – kaže Slobodanka Omerković.

Reč je o ulici Tihomira Đorđevića u Aleksincu, jednoj od najprometnijih ulica, koja spada i u regionalni put Niš – Beograd. Neoprezni vozači, zbog neprilagođene brzine, udaraju u ogradu jedne te iste kuće, a znak da je to crna tačka ne postoji.

Krajnje je vreme da se u ulici Tihomira Đorđevića, koja se, nekada, zvala Carigradski drum, jer je vodila od Carigrada do Beograda, postave ležeći policajci i poboljša signalizacija.

Na toj krivini se nalaze i 2 srednje škole sa preko 1,000 učenika, kao i sportska hala, koja je vikendom puna posetioca. I ranije se na tom mestu, ali i duž cele ulice događale saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno nekoliko učenika.

 

Komentara: 3


# saobraćaj saobraćajna nezgoda škole ležeći policajci Dušan Stevanović kiša Tihomira Đorđevića ulica Dragan Omerković Slobodanka Omerković
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+2) (-23)

  Lezeci Policajac 20.08.2015.
  Nemoguce je tu postaviti moje kolege, lezece policajce :)
  Niko vas nije terao da tu kupite kucu :) Pozzz

 • (+8) (-10)

  Beogradski... 20.08.2015.
  Beogradski drum a ne carigradski.

 • (+9) (-0)

  Kako? 25.08.2015.
  Kako neko da onolike pare za rekonstrukciju te ulice koja se uzgled radila par godina i da pritom tu krivinu naprave jos gorom nego sto je bila? Za sve to neko treba da krivicno odgovara!!!! Zivoti ljudi nisu za bacanje kako ucesnika u saobracaju rako i ovih nesretnika koji tu zive!!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima