Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Čak 30 puta udarali u istu kuću

rss

20.08.2015. Tekst i foto Dušan Stevanović

Sinoć oko 20 časova, sa početkom jakog pljuska, došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj je jedno vozilo, strahovitom brzinom, polomilo 3 betonska stuba i uletelo u dvorište porodice Omerković.

Čak 30 puta udarali u istu kuću

- Verujte mi, sa zebnjom odlazimo na spavanje. Ovo je već trideseti i neki put da nam ruše ogradu i ulaze u dvorište. Prosto ne smemo da stanemo ispred kapije – kaže Slobodanka Omerković.

Reč je o ulici Tihomira Đorđevića u Aleksincu, jednoj od najprometnijih ulica, koja spada i u regionalni put Niš – Beograd. Neoprezni vozači, zbog neprilagođene brzine, udaraju u ogradu jedne te iste kuće, a znak da je to crna tačka ne postoji.

Krajnje je vreme da se u ulici Tihomira Đorđevića, koja se, nekada, zvala Carigradski drum, jer je vodila od Carigrada do Beograda, postave ležeći policajci i poboljša signalizacija.

Na toj krivini se nalaze i 2 srednje škole sa preko 1,000 učenika, kao i sportska hala, koja je vikendom puna posetioca. I ranije se na tom mestu, ali i duž cele ulice događale saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno nekoliko učenika.

 


# saobraćaj saobraćajna nezgoda škole ležeći policajci Dušan Stevanović kiša Tihomira Đorđevića ulica Dragan Omerković Slobodanka Omerković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima