Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Двадесет петоро деце посредством Црвеног крста Алексинац путује на море

rss

09.08.2019. Црвени крст Алексинац

Црвени крст Алексинац у сарадњи са Црвеним крстом Србије обезбедио је бесплатно летовање за 25. детета која живе у социјално угроженим породицама са територије општине Алексинац

Двадесет петоро деце посредством Црвеног крста Алексинац путује на море

У временском интервалу од 10 до 20 августа 2019.год. 25 детета из социјално угрожених породица  са територије општине Алексинац бесплатно ће боравити у одмаралишту Црвеног крста Србије "Криста Ђорђевић" у Башићу (Република Црна Гора). 

Црвени крст Србије у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање борачка и социјална питања и ЈП Инфостан из Београда обезбедили су средства путовање деце. Спискови деце која путују на море урађени у сарадњи са Центром за социјални рад општине Алексинац.

Општина Алексинац обезбедила је додатна средства да се сва деца  путно осигурају.

Коментара: 2


# Алексинац Црвени крст море Црвени крст Србије Баошић Криста Ђорђевић
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+7) (-2)

    Зорица Пелеш 09.08.2019.
    Драги Протини полуписмени Алексинчани, верујем да се сада преврћу кости проте Стеве Димитријевића на вашем Старом гробљу, јер сте још у "Пачијој школи". Да ли је писац овог текста ишао редовно на часове српског језика или је бежао често са њих? Љубим све вас као и "25. ДЕТЕТА"!

  • (+1) (-4)

    Vesna Zazić 09.08.2019.
    Poštovani urednici kaže se a i piše "dvadeset petoro dece" a ne kao što je Vaš nakaradni naslov.Minimum pravopis novinar mora da poznaje.Inače akcija je divna i dobro je da se nešto uradi da i ta dečica malo pobegnu od svakodnevnice.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима