Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dvadeset petoro dece posredstvom Crvenog krsta Aleksinac putuje na more

rss

09.08.2019. Crveni krst Aleksinac

Crveni krst Aleksinac u saradnji sa Crvenim krstom Srbije obezbedio je besplatno letovanje za 25. deteta koja žive u socijalno ugroženim porodicama sa teritorije opštine Aleksinac

Dvadeset petoro dece posredstvom Crvenog krsta Aleksinac putuje na more

U vremenskom intervalu od 10 do 20 avgusta 2019.god. 25 deteta iz socijalno ugroženih porodica  sa teritorije opštine Aleksinac besplatno će boraviti u odmaralištu Crvenog krsta Srbije "Krista Đorđević" u Bašiću (Republika Crna Gora). 

Crveni krst Srbije u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja i JP Infostan iz Beograda obezbedili su sredstva putovanje dece. Spiskovi dece koja putuju na more urađeni u saradnji sa Centrom za socijalni rad opštine Aleksinac.

Opština Aleksinac obezbedila je dodatna sredstva da se sva deca  putno osiguraju.

Komentara: 2


# Aleksinac Crveni krst more Crveni krst Srbije Baošić Krista Đorđević
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+6) (-2)

    Zorica Peleš 09.08.2019.
    Dragi Protini polupismeni Aleksinčani, verujem da se sada prevrću kosti prote Steve Dimitrijevića na vašem Starom groblju, jer ste još u "Pačijoj školi". Da li je pisac ovog teksta išao redovno na časove srpskog jezika ili je bežao često sa njih? Ljubim sve vas kao i "25. DETETA"!

  • (+) (-4)

    Vesna Zazić 09.08.2019.
    Poštovani urednici kaže se a i piše "dvadeset petoro dece" a ne kao što je Vaš nakaradni naslov.Minimum pravopis novinar mora da poznaje.Inače akcija je divna i dobro je da se nešto uradi da i ta dečica malo pobegnu od svakodnevnice.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima