Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zlatni dečaci aleksinačkog fudbala

rss

27.06.2017. Saša Marković Gidra

Opet ista priča i, ponovo, isto mesto na zlatnom podijumu naše zlatne dece.
Samo, ovoga puta, u proširenom sastavu sa većim brojem medalja, pehara i dečje radosti.

Zlatni dečaci aleksinačkog fudbala

Svečana ceremonija dodele nagrada za najuspešnije klubove i pojedince u svim ligama mlađih kategorija Fudbalskog saveza Niša, održana je u osnovnoj školi Duško Radović u Nišu.

Naime, kako smo navikli generacija 2008. godište je ponovo na vrhu „Ciciban“ gradske lige – Niš, gde je, kao po običaju, zauzela prvo mesto i u svojim redovima, imala najboljeg strelca turnira, asistenta i strelca najlepšeg gola u upravo završenoj sezoni 2016-2017. godina.

Ove godine njima su se priključile i malo mlađe kolege 2009-2010. godište, koji su prvi put nastupali u gradskoj ligi i odmah se okitili bronzanim odličjem, odnosno peharom za treće mesto.

Treba napomenuti da su pored mladih fudbalera za ovaj uspeh naravno zaslužan i mladi trenerski tandem Dragan Milošević - Milan Velinović, koji su uprkos mnogobrojnim problemima oko samog kluba uspeli da stvore dve trofejne generacije.

Redakcija Aleksinac.neta sa zadovoljstvom će nastaviti da prati i u sledećoj sezoni mlade „asove“ iz našeg grada i ujedno im čestitamo na svim do sada osvojenim trofejima.


# fudbal Niš Aleksinac.Net Napredak FK Dragan Milošević Milan Velinović
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima