Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zlatni dečaci aleksinačkog fudbala

rss

27.06.2017. Saša Marković Gidra

Opet ista priča i, ponovo, isto mesto na zlatnom podijumu naše zlatne dece.
Samo, ovoga puta, u proširenom sastavu sa većim brojem medalja, pehara i dečje radosti.

Zlatni dečaci aleksinačkog fudbala

Svečana ceremonija dodele nagrada za najuspešnije klubove i pojedince u svim ligama mlađih kategorija Fudbalskog saveza Niša, održana je u osnovnoj školi Duško Radović u Nišu.

Naime, kako smo navikli generacija 2008. godište je ponovo na vrhu „Ciciban“ gradske lige – Niš, gde je, kao po običaju, zauzela prvo mesto i u svojim redovima, imala najboljeg strelca turnira, asistenta i strelca najlepšeg gola u upravo završenoj sezoni 2016-2017. godina.

Ove godine njima su se priključile i malo mlađe kolege 2009-2010. godište, koji su prvi put nastupali u gradskoj ligi i odmah se okitili bronzanim odličjem, odnosno peharom za treće mesto.

Treba napomenuti da su pored mladih fudbalera za ovaj uspeh naravno zaslužan i mladi trenerski tandem Dragan Milošević - Milan Velinović, koji su uprkos mnogobrojnim problemima oko samog kluba uspeli da stvore dve trofejne generacije.

Redakcija Aleksinac.neta sa zadovoljstvom će nastaviti da prati i u sledećoj sezoni mlade „asove“ iz našeg grada i ujedno im čestitamo na svim do sada osvojenim trofejima.

Komentara: 1


# fudbal Niš Napredak FK Dragan Milošević Milan Velinović
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+5) (-1)

    Mišel Nur 30.06.2017.
    Čestitke Gagi, Velinči i deci. Apsolutno se slažem da je priča ista kao i prethodnih par godina. Čestitke i tvom sinu. Pitanje je zašto ne ispratiš rad te dece u starijim selekcijama kada pređu u Napredak. Ako se već baviš sportskim novinarstvom zašto ne pišeš i o neuspesima kako F.K. Napretka, tako i o ostalim ostalim sportskim klubovima na teritoriji Opštine Aleksinac.Čemu to selektivno objavljivanje informacija. Šta se desilo sa prvim timom F.K. Napredak. Ko je kriv za ovu katastrofu ? Sadašnja, bivša uprava, Grad, ili neko treći. To je ono što interesuje građane obzirom, da je u pitanju njihov novac. Dok ne počneš da se baviš novinarskim istraživanjem i pišeš o tim nepoplarnim temama, ostaješ novinar u pokušaju iliti novinarčić. Ako nemaš testise za takve članke, ako te je strah i ako si pod pritiskom i pretnjama sa kojima ne možeš da se izboriš, ostavi se sportske rubrike i drži se muzike. Tvoj školski drug Mišel Nur uvek pod pravim imenom i bez skrivanja iza lažnih pseudonima. Očekujem da ćeš urlaš i vrištiš na mene kad me budeš video u gradu ali navikao sam i ja i većina Aleksinčana a i šire. Pozdrav Markoviću.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima