Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Успешна тренинг утакмица против крушевачког Напретка

rss

10.09.2014. Д. Остојић

Вечерас је одиграна тренинг утакмица алексиначког и крушевачког Напретка.

Успешна тренинг утакмица против крушевачког Напретка

Коначан резултат је био 87:96 за госте. Напредак МаксиКо, предвођен тренером Петром Јанићијевићем је вечерашњом утакмицом представио екипу играча који ће бити носиоци игре ове сезоне.

Од нашег саговорника Дејана Радојковића смо сазнали лепе вести:

"Ја као велики љубитељ алексиначке кошарке могу да кажем да сам искрено задовољан што могу видети овако добар тим. Мојсиловић, Шикман и Миладиновић ће бити окосница тима и сигуран сам да ће гледаоци у Алексинцу имати прилику да гледају добру игру Напретка."

Организација меча је била добра, иако је био пријатељски меч. Председник клуба Зоран Ђорђевић је за ову сезону предвидео низ занимљивости за верне навијаче.

У краткој изјави за Алексинац.Нет Ђорђевић истиче:

"Задовољан сам што смо обезбедили добре играче,  изузетног тренера и квалитетне услове за игру и тренинг. Ово је млада екипа, просек старости је 23 године. У плановима за ову сезону нам је помогла општина на чему смо им искрено захвални. Будите сигурни да ће ова сезона бити јако занимљива. Ускоро ћемо контактирати представнике Алексинац.Нет-а и саопштити вам занимљиве и ексклузивне информације. "

Иако хала није била препуна видљиво је било присуство високих општинских функционера, потпредседника општине Чедомира Ракића, већника Мирољуба Павковића и Свете Видановића, истакнутог спортског радника.

Тренер Јанићијевић је ову утакмицу искористио да пружи прилику млађим играчима. Победа није била императив. У задњу четвртину су алексинчани ушли са десет поена вођства.

И на самом крају, један лични и искрени утисак. Вечерас сам био искрено задовољан јер сам видео да стуб игре Напретка из Алексинца чине момци који су потекли из алексиначке школе кошарке. Браво Мојсиловић, Шикман и Миладиновић.

 


# општина кошарка школе Напредак КК Алексинац.Нет Зоран Ђорђевић Дејан Радојковић
@KKNapredakAl @aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима