Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Диван дан спорта у Алексинцу

rss

31.07.2018. Душан Остојић

Душан Пројовић и Радмило Мојсиловић са сарадницима су љубитељима кошарке пружили прилику за уживање. Било је то лепо целодневно опуштање на алексиначком Ташу. На самом крају дана Лексингтон бенд је одржао концерт у коме је уживало близу 7.000 људи.

Диван дан спорта у Алексинцу

Кошаркашки турнир у част легенде наше кошарке чика Миће Пројовића био је организован у складу са стандардима једне озбиљне кошаркашке манифестације. Гост турнира ове године био је Игор Ракочевић. Показао је својим понашањем како је то бити светска звезда, троструки најбољи стрелац у Европи, а уз то фино васпитан човек, доступан за сликање и разговор свима који су тог дана пожелели да га упознају и проћаскају са њим.


Тим организатора бринуо је готово о свему. Целог дана је био доступан др Марко Јовановић, лекар за све учеснике турнира. Програм је водио популарни новинар Лука Тешановић. У паузи пред полуфинални меч публици су се представило чланови плесног студија Ронде. Имали су заиста занимљиву кореографију.


Трибине су биле попуњене публиком готово целог дана. За освежење присутних побринули су се многобројни спонзори. У публици су виђени стари асови Напретка а данас редовни посетиоци Напреткових утакмица: Света Видановић, Бошко Ђокић, Зоран Ђорђевић, Драган Радовановић, Дејан Перић, Марко Хабе, Дејан Радојковић, Марко Чудић, Саша Стојев и многи други.


Турнир је завршен доделом награда најбољим учесницима турнира.


# кошарка Радмило Мојсиловић Душан Остојић Таш Марко Хабе Душан Пројовић Зоран Ђорђевић Дејан Радојковић Бошко Ђокић Игор Ракочевић
@zubarcina @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима