Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Уколико дође до победе против Златибора, Напредак ће обезбедити место међу најбољих осам

rss

25.02.2020. mozzartsport

Прилично интересантна сезона у Кошаркашкој лиги Србије полако улази у своју завршницу.

Уколико дође до победе против Златибора, Напредак ће обезбедити место међу најбољих осам

Утакмицом између Напретка и Златибора у Алексинцу биће стављена завеса на 23. коло, након чега нас очекују још само три рунде до краја. Негде половином марта и званично ћемо моћи да прогласимо првака Србије, односно тимове који ће се преселити у нижи ранг такмичења, те оне који ће наставити борбу у Суперлиги.

Шест клубова је већ математички обезбедило пролазак у Суперлигу. То су чачански Борац, ужичка Слобода, Нови Пазар, Динамик, Златибор из Чајетине и земунска Младост. Треба још само да добијемо потврду за преостала два, за која су најозбиљнији кандидати лазаревачка Колубара, те алексиначки Напредак, који имају две победе више од првих пратилаца, Дунава и Металца.

Домаћини су након солидног старта сезоне мало пали у форми у последњих неколико седмица, па су на минулих десет утакмица тријумфовали свега три пута. Са друге стране, ни Златибор не блиста у 2020. години, пошто од почетка године има скор од четири победе и пет неуспеха. Свакако, то није резултат који задовољава навијаче клуба са обронка планинске лепотице.

Извор


# кошарка Напредак КК Златибор КК
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима