Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ukoliko dođe do pobede protiv Zlatibora, Napredak će obezbediti mesto među najboljih osam

rss

25.02.2020. mozzartsport

Prilično interesantna sezona u Košarkaškoj ligi Srbije polako ulazi u svoju završnicu.

Ukoliko dođe do pobede protiv Zlatibora, Napredak će obezbediti mesto među najboljih osam

Utakmicom između Napretka i Zlatibora u Aleksincu biće stavljena zavesa na 23. kolo, nakon čega nas očekuju još samo tri runde do kraja. Negde polovinom marta i zvanično ćemo moći da proglasimo prvaka Srbije, odnosno timove koji će se preseliti u niži rang takmičenja, te one koji će nastaviti borbu u Superligi.

Šest klubova je već matematički obezbedilo prolazak u Superligu. To su čačanski Borac, užička Sloboda, Novi Pazar, Dinamik, Zlatibor iz Čajetine i zemunska Mladost. Treba još samo da dobijemo potvrdu za preostala dva, za koja su najozbiljniji kandidati lazarevačka Kolubara, te aleksinački Napredak, koji imaju dve pobede više od prvih pratilaca, Dunava i Metalca.

Domaćini su nakon solidnog starta sezone malo pali u formi u poslednjih nekoliko sedmica, pa su na minulih deset utakmica trijumfovali svega tri puta. Sa druge strane, ni Zlatibor ne blista u 2020. godini, pošto od početka godine ima skor od četiri pobede i pet neuspeha. Svakako, to nije rezultat koji zadovoljava navijače kluba sa obronka planinske lepotice.

Izvor


# košarka Napredak KK Zlatibor KK
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima