Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Тренер Бабић и његових 30 пулена

rss

06.02.2017. Саша Марковић Гидра

Лепи пролећни фебруарски дан изгледа да је донео и лепе вести на стадиону крај Моравице.

Тренер Бабић и његових 30 пулена

Наиме, у службеним просторијама ФК „Напредак“, у преподневним сатима извршена је прозивка играча за пролећни део првенства у Нишкој зони. 

Нови управни одбор на челу са агилним председником клуба Иваном Јовановићем, је играчима представио новог–старог шефа стручног штаба Милана Бабића из Крушевца, иначе некада играча и тренера омладинских категорија у ФК „Црвена звезда“.

Такође, у помоћ клубу је прискочио и Иван Јанковић у улози спортског директора, иначе професор методике физичког васпитања у овдашној Високој школи за васпитаче, делегата фудбалског савеза Србије и власника фудбалског клуба „Шампион Наис“ из Ниша. 

На самој прозивци никад више играча. Задржан је стари кадар, а клубу су приступила још деветорица проверених новајлија од којих су неки повратници, а неки по први пут у клубу.

Основи циљ клуба је опстанак у Нишкој Зони, а по речима искусног тренера Бабића то се може остварити само сталним тренажним процесима који у последње време није красио играчки кадар Напредка.

Све у свему, виде се неки нови „ветрови“ у клубу, а клуб ће у нарадном периоду окуплајти играче на релацији Ниш–Алексинац–Крушевац. Међу самим играчима се примећује добро расположење, јер су ово прве организоване припреме после пар година. 

Надамо се да ће Напредак остварити свој основни циљ и од идуће сезоне кренути у „Боље сутра“, а за сада нам остаје само да им пожелимо пуно среће у борби за опстанак који ће покушати да остваре тридесет играча на данашњој прозивци. 


# фудбал Напредак ФК управни одбор Милан Бабић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима