Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Trener Babić i njegovih 30 pulena

rss

06.02.2017. Saša Marković Gidra

Lepi prolećni februarski dan izgleda da je doneo i lepe vesti na stadionu kraj Moravice.

Trener Babić i njegovih 30 pulena

Naime, u službenim prostorijama FK „Napredak“, u prepodnevnim satima izvršena je prozivka igrača za prolećni deo prvenstva u Niškoj zoni. 

Novi upravni odbor na čelu sa agilnim predsednikom kluba Ivanom Jovanovićem, je igračima predstavio novog–starog šefa stručnog štaba Milana Babića iz Kruševca, inače nekada igrača i trenera omladinskih kategorija u FK „Crvena zvezda“.

Takođe, u pomoć klubu je priskočio i Ivan Janković u ulozi sportskog direktora, inače profesor metodike fizičkog vaspitanja u ovdašnoj Visokoj školi za vaspitače, delegata fudbalskog saveza Srbije i vlasnika fudbalskog kluba „Šampion Nais“ iz Niša. 

Na samoj prozivci nikad više igrača. Zadržan je stari kadar, a klubu su pristupila još devetorica proverenih novajlija od kojih su neki povratnici, a neki po prvi put u klubu.

Osnovi cilj kluba je opstanak u Niškoj Zoni, a po rečima iskusnog trenera Babića to se može ostvariti samo stalnim trenažnim procesima koji u poslednje vreme nije krasio igrački kadar Napredka.

Sve u svemu, vide se neki novi „vetrovi“ u klubu, a klub će u naradnom periodu okuplajti igrače na relaciji Niš–Aleksinac–Kruševac. Među samim igračima se primećuje dobro raspoloženje, jer su ovo prve organizovane pripreme posle par godina. 

Nadamo se da će Napredak ostvariti svoj osnovni cilj i od iduće sezone krenuti u „Bolje sutra“, a za sada nam ostaje samo da im poželimo puno sreće u borbi za opstanak koji će pokušati da ostvare trideset igrača na današnjoj prozivci. 


# fudbal Napredak FK upravni odbor Milan Babić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima