Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Гоч: Викенд у природи, а не уз компјутере

rss

10.02.2015. ПСД "Брђанка"

46 панинара ПСД "Брђанка" је, у недељу 8. 2. 2015. године, у оквиру промотивне акције, по популарним ценама било на Гочу.

Гоч: Викенд у природи, а не уз компјутере

Били смо гости пријатеља ПД "Железничар" из Краљева.

Акција је кренула изнад села Брезна, са надморске висине од око 600м. Стаза је водила гебеном планине, у предивном бајковитом зимском амбијенту, са погледом на околне планине прекривене снегом. Стаза је била лагана, чак и за планинаре почетнике, којих је на овој акцији било доста. Сви су уживали у шетњи четинарском шумама. Лагани снег који је падао је само употпуњавао зимски угођај. Стаза је била дужине 10км, али су је чак и деца савладала са лакоћом. Пут се заврио у близини хотела "Добре воде".

Мањи део групе је за то време боравио у туристичком центу на Гочу, уживајући на други начин у снегу, санкајући се, скијајући или само шетајући.

У повратку смо свратили у Врњачку бању. Даме свих година су и поред умора, нашле времена да обиђу мост љубави и сликају се.

На овој акцији, на задовољство свих било је много деце и младих, од који су неки први пут на планини. Очекујемо да нам се и убудуће прикључе на акцијама и да викенде, уместо уз компјутер и игрице, проведу у природи, шетајући се и дружећи се.

 


# планинари Брђанка ПСД Гоч
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима