Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Goč: Vikend u prirodi, a ne uz kompjutere

rss

10.02.2015. PSD "Brđanka"

46 paninara PSD "Brđanka" je, u nedelju 8. 2. 2015. godine, u okviru promotivne akcije, po popularnim cenama bilo na Goču.

Goč: Vikend u prirodi, a ne uz kompjutere

Bili smo gosti prijatelja PD "Železničar" iz Kraljeva.

Akcija je krenula iznad sela Brezna, sa nadmorske visine od oko 600m. Staza je vodila gebenom planine, u predivnom bajkovitom zimskom ambijentu, sa pogledom na okolne planine prekrivene snegom. Staza je bila lagana, čak i za planinare početnike, kojih je na ovoj akciji bilo dosta. Svi su uživali u šetnji četinarskom šumama. Lagani sneg koji je padao je samo upotpunjavao zimski ugođaj. Staza je bila dužine 10km, ali su je čak i deca savladala sa lakoćom. Put se zavrio u blizini hotela "Dobre vode".

Manji deo grupe je za to vreme boravio u turističkom centu na Goču, uživajući na drugi način u snegu, sankajući se, skijajući ili samo šetajući.

U povratku smo svratili u Vrnjačku banju. Dame svih godina su i pored umora, našle vremena da obiđu most ljubavi i slikaju se.

Na ovoj akciji, na zadovoljstvo svih bilo je mnogo dece i mladih, od koji su neki prvi put na planini. Očekujemo da nam se i ubuduće priključe na akcijama i da vikende, umesto uz kompjuter i igrice, provedu u prirodi, šetajući se i družeći se.

 

Komentara: 0


# planinari Brđanka PSD Goč
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}