Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пехари и дипломе за најбоље спортисте

rss

13.01.2015. извор: Радио Алексинац

Спортски савез општине Алексинац прогласио је данас у Скупштини општине Алексинац најуспешније спортисте и спортске колективе са територије наше општине у 2014. години.

Пехари и дипломе за најбоље спортисте

За најорганизованији спортски колектив проглашен је Карате клуб “Шуматовац”, док је најуспеснији пионир Павле Ђокић из овог клуба.

На данашњој свечаности титулу најуспешнијег тренера понела је Аријана Дестановић из Женског кошаркашког клуба “Напредак”. У категорији сениора најбољи су били Андрија Стевановић из КК “Наспредак и Милица Зековић из Атлетског клуба “Напредак”. Због остварених резултата на бројним међународним такмичењима, као и титуле европског шампиона, за најуспешнијег јуниора проглашен је Никола Трајковић из Џудо и џиу-џицу клуба “НиФ”.

- Ово је за мене велики подстрек да и даље тренирам и да се и даље такмичим. Ушао сам у процес припрема за светско првенство које ће се одржати у марту у Атини, а данас сам стигао из Новог Сада где сам тренирао са осталим члановима репрезентације Србије. Надам се да ћемо у овој години остварити неке још веће и значајније резултате – истиче Трајковић.

Погледајте фотографије са свечаног уручења награда, снимио Филип Месарош

Најуспешнији спортски колектив у прошлој години по одлуци савеза је Рукометни клуб “Алексинац”, најбољи фудбалски судија Ивица Стојановић, док је за најуспешнијег кадета изабран Предраг Крстић из Стонотениског клуба „Шуматовац“.

Спортски савез општине Алексинац изабрао је Драгишу Миленковића за најуспешнијег спортског радника у прошлој години. Миленковић за радио Алексинац каже да је признање очекивао, да је оно резултат дугогодишњег рада и посвећености фудбалу и поручује да он овом спорту још пуно тога може и жели да да.

- Мислим да сам награду заслужио јер сам у фудбалу доста дуго, од 1968. године па све до данас. Још увек сам активан у спорту, делегат сам у окружној лиги, а помажем колико могу и у Фудбалском клубу „Краљево“. Иако немам неку перспективу, увек сам уз фудбал.


# Никола Трајковић Милица Зековић Радио Алексинац Андреја Стевановић Шуматовац карате клуб Павле Ђокић спортиста године Аријана Дестановић Алексинац РК Ивица Стојановић Драгиша Миленковић Предраг Крстић спортски савез
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима