Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отворен сајам спорта у Алексинцу

rss

29.05.2017.

Данас је у Алексинцу отворен Мини сајам спорта.

Отворен сајам спорта у Алексинцу

У прелепој атмосфери у алексиначкој хали спортова овај мали сајам спорта свечано је отворио председник општине Ненад Станковић, у друштву председника Спортског савеза Србије Александра Шоштара, иначе легендарног ватерполо голмана репрезентације Србије и некада најбољег голмана на свету.

Отварању су присуствовали бројни спортски клубови и савези на територији наше општине, затим представници СО Алексинац, Отиса са сарадницима, директори и сарадници основних и средњих школа.

Ипак, најдражи учесници сајма су били ученици, затим млади спористи и њихови родитељи, који су својим присуством овај мини фестивал учинили незаборавним догађајем у нашем граду.

Нажалост, иако је било најављено, изостало је присуство другог легендарног ватерполисте, а данас министра Омладине и спорта Вање Удовичића.

Након отварања фестивала Александар Шоштар је заједно са представницима СО Алексинац обишао промотивне спортске штандове и на лицу места се уверио у способности младих алексиначких спортиста.

На подијуму алексиначке хале доминирали су борилачки спортови, али и неколико лепо уређених штандова свих присутних клубова који су удостојили овај скуп.

Треба напоменути да на сајму није учествовао КК Напредак и још неколико спортских удружења. КК “Напредак” Алексинац, иначе, је корисник највећег дела буџета СО Алексинац и поседује седам спортских селекција.

Кошарка је најпопуларнији спорт у Србији, а уједно и најгледанији спорт са највишим рангом у Алексинцу.

Међутим, штанд овог водећег алексиначког колектива је стајао потпуно празан.


# председник општине Ненад Станковић фестивал сајам спортски савез борилачки спортови сајам спорта СО Алексинац Александар Шоштар
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима