Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Од јесени Међуопштинска стонотениска лига

rss

23.03.2016. Текст и фото: Томислав Брзаковић

Представници Општинских стонотениских савеза Алексинца и Соко Бање су, у Тешици, донели Одлуку о формирању Међуопштинске стонотениске лие.

Од јесени Међуопштинска стонотениска лига

По завршетку такмичења и састанка двају Савеза, председници СТК “Јастребац“ Предраг Ценић и Месне заједнице Добривоје Богдановић, приредили су пријем за све учеснике.

Представници Општинских стонотениских савеза, Алексинца и Соко Бање, на недавно одржаном Међуопштинском стонотениском такмичењу у Тешици, одржали су заједнички састанак, који је био веома плодоносан. Донета је Одлука о формирању Међуопштинске стонотениске лиге Алексинац - Соко Бања. Договорено је да лига има десет екипа, односно по пет из оба Свеза. Такмичење ће почети од јесени ове године.

Играће се по систему гост-домаћин. Званично формирање и састав лиге, обавиће се маја месеца, ове године у Соко Бањи, када ће се одржати појединачно Међуопштинско стонотениско такмичење Алексинца и Соко Бање.

По завршетку такмичења и састанка двају Савеза, ваљало је да се учесници мало окрепе. За то су се побринули домаћини, Предраг Ценић, председник СТК“ Јастрепца“ и МЗ Добривоје Богдановић. Сви су једнодушни у оцени да је организација Четвртих сусрета, стонотенисера била на завидном нивоу.

Али истовремено сви жале, посебно Тешичани. А како и неби када им се пружила прилика да виде, а нису видели мајсторије гостујућих тенисера. Нису, јер су сусрети уместо у великој сали Дома културе, због хладноће одржани у малој сали, а тамо је поред гостију, било места за једва десетак гледалаца.

Освајачи бронзане медаље и дипломе су на слици, с лева на десно: Никола и Бранислав Младеновић (браћа) и Бојан Стојановић.

Но и поред тога, нису крили задовољство што је екипа СТК “Јастрепца“, освојила Треће место и бронзане медаље. Успех је утолико већи, што им је ово друга година од оснивања и још нису стекли одговарајућу рутину, да би постизали боље резултате.


# Алексинац Стони тенис Тешица Сокобања Јастребац СТК Предраг Ценић Томислав Брзаковић Добривоје Богдановић Међуопштинска стонотениска лига
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима