Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Od jeseni Međuopštinska stonoteniska liga

rss

23.03.2016. Tekst i foto: Tomislav Brzaković

Predstavnici Opštinskih stonoteniskih saveza Aleksinca i Soko Banje su, u Tešici, doneli Odluku o formiranju Međuopštinske stonoteniske lie.

Od jeseni Međuopštinska stonoteniska liga

Po završetku takmičenja i sastanka dvaju Saveza, predsednici STK “Jastrebac“ Predrag Cenić i Mesne zajednice Dobrivoje Bogdanović, priredili su prijem za sve učesnike.

Predstavnici Opštinskih stonoteniskih saveza, Aleksinca i Soko Banje, na nedavno održanom Međuopštinskom stonoteniskom takmičenju u Tešici, održali su zajednički sastanak, koji je bio veoma plodonosan. Doneta je Odluka o formiranju Međuopštinske stonoteniske lige Aleksinac - Soko Banja. Dogovoreno je da liga ima deset ekipa, odnosno po pet iz oba Sveza. Takmičenje će početi od jeseni ove godine.

Igraće se po sistemu gost-domaćin. Zvanično formiranje i sastav lige, obaviće se maja meseca, ove godine u Soko Banji, kada će se održati pojedinačno Međuopštinsko stonotenisko takmičenje Aleksinca i Soko Banje.

Po završetku takmičenja i sastanka dvaju Saveza, valjalo je da se učesnici malo okrepe. Za to su se pobrinuli domaćini, Predrag Cenić, predsednik STK“ Jastrepca“ i MZ Dobrivoje Bogdanović. Svi su jednodušni u oceni da je organizacija Četvrtih susreta, stonotenisera bila na zavidnom nivou.

Ali istovremeno svi žale, posebno Tešičani. A kako i nebi kada im se pružila prilika da vide, a nisu videli majstorije gostujućih tenisera. Nisu, jer su susreti umesto u velikoj sali Doma kulture, zbog hladnoće održani u maloj sali, a tamo je pored gostiju, bilo mesta za jedva desetak gledalaca.

Osvajači bronzane medalje i diplome su na slici, s leva na desno: Nikola i Branislav Mladenović (braća) i Bojan Stojanović.

No i pored toga, nisu krili zadovoljstvo što je ekipa STK “Jastrepca“, osvojila Treće mesto i bronzane medalje. Uspeh je utoliko veći, što im je ovo druga godina od osnivanja i još nisu stekli odgovarajuću rutinu, da bi postizali bolje rezultate.


# Aleksinac Stoni tenis Tešica Sokobanja Jastrebac STK Predrag Cenić Tomislav Brzaković Dobrivoje Bogdanović Međuopštinska stonoteniska liga
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima