Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нова појачања и почетак припреме за ОФК Слога из Добрујевца

rss

11.08.2019.

Управа ОФК Слога, на челу са председником клуба Слободаном Вељковићем није седела скрштених руку у данима паузе. Прошлогодишње првенсто ОФК Слога је завршила на трећем месту, иако је била у трци за виши ранг све до задњег кола. Истим темпом наставља се и ове године, а приоритет екипе је освајање првог места и пласман у виши ранг такмичења.

Нова појачања и почетак припреме за ОФК Слога из Добрујевца

Екипу у летњем прелазном року није напустио нико тако да је костур екипе остао исти, у клубу су доведена и неколико појачања то су махом искусни играци који су дошли из екипе ОФК Дражевац. То су Марко Поповић, Дејан Вуладиновић, Марко Миладиновић, Растко Радојковић, Никола Мијаиловић и Душан Благојевић.

Поред костура екипе и нових шест појачања у клубу очигледно је да ће ОФК Слога јуришати ка освајању првог места што се може наслутити већ и после прве пријатељске утакмице против прошлогодишњег првака ОФК Алексинац и новог члана окружне лиге ОФК Рутевац који је декласиран на домаћем терену резултатом 5:1, осим те утакмице у наредном периоду ОФК Слога ће одиграти још неколико пријатељских утакмица све до почетка првенства.

Коментара: 2


# фудбал Дражевац Марко Миладиновић Слога ОФК Добрујевац
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-6)

    Fudbal 11.08.2019.
    Niste trebali da prepisete delove teksta koji je pisan za FK "Jastrebac" koji je institucija za klub iz Dobrujevca. Pre svega sto se tice terena, sto se tice uslova i sto se tice svega. Teren u Dobrujevcu je njiva za teren u Tesici. Ko god da dodje u Tesicu ne presvlaci se na terenu vec u svlacionici. JEDAN OD VODECIH LJUDI U KLUBU JE NAJVECI PREVARANT I MANIPULATOR, NE ZELIM DA GA IMENUJEM.

  • (+1) (-3)

    Sone 15.08.2019.
    Jeste Livada al na toj livadi nikad niste pobedili niti ce da pobedite ni u tesicu nas niste pobedili a kamo li kod nas pozdrav glomane i nadaj se za petardu


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима