Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nova pojačanja i početak pripreme za OFK Sloga iz Dobrujevca

rss

11.08.2019.

Uprava OFK Sloga, na čelu sa predsednikom kluba Slobodanom Veljkovićem nije sedela skrštenih ruku u danima pauze. Prošlogodišnje prvensto OFK Sloga je završila na trećem mestu, iako je bila u trci za viši rang sve do zadnjeg kola. Istim tempom nastavlja se i ove godine, a prioritet ekipe je osvajanje prvog mesta i plasman u viši rang takmičenja.

Nova pojačanja i početak pripreme za OFK Sloga iz Dobrujevca

Ekipu u letnjem prelaznom roku nije napustio niko tako da je kostur ekipe ostao isti, u klubu su dovedena i nekoliko pojačanja to su mahom iskusni igraci koji su došli iz ekipe OFK Draževac. To su Marko Popović, Dejan Vuladinović, Marko Miladinović, Rastko Radojković, Nikola Mijailović i Dušan Blagojević.

Pored kostura ekipe i novih šest pojačanja u klubu očigledno je da će OFK Sloga jurišati ka osvajanju prvog mesta što se može naslutiti već i posle prve prijateljske utakmice protiv prošlogodišnjeg prvaka OFK Aleksinac i novog člana okružne lige OFK Rutevac koji je deklasiran na domaćem terenu rezultatom 5:1, osim te utakmice u narednom periodu OFK Sloga će odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica sve do početka prvenstva.


# fudbal Draževac Marko Miladinović Sloga OFK Dobrujevac
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima