Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Убране мимозе: "Ниф" успешан на старту сезоне

rss

20.02.2017.

Успешан почетак пролећне сезоне за такмичаре алексиначког клуба НИФ на 4. Међународном турниру "Мимоза Опен 2017" у Херцег Новом

инфо-Г

У суботу, 18.2.2017. године у спортском центру »Игало« у Херцег Новом у Црној Гори, одржан је 4. Међународни џиу џицу турнир "Мимоза Опен 2017" на коме су наступили клубови из 5 држава бивше СФРЈ: Словеније, БиХ, Србије, Македоније и домаћина Црне Горе.

Наш клуб је наступио у категоријама: полетарци, наде, кадети и јуниори, и остварио велики успех освојивши 3 златне, 2. сребрне и 1. бронзану медаљу.

- Златне медаље освојили су:
1.    Андреј Корлат, 2008. из Алексинца, у категорији полетарци +42кг,
2.    Стефан Јовић, 1997. из Алексинца, у категорији јуниори -69кг и
3.    Филип Трајковић, 1999. из Алексинца, у категорији јуниори -94кг

- Сребрне медаље освојили су:
1.    Михајло Ивановић, 2003. из Прћиловице, у категорији наде -50кг и
2.    Јован Јовановић, 2000. из Вакупа, у категорији кадети +81кг.

- Бронзану медаљу освојио је:
1.    Бојан Тодоровић, 2001. из Прћиловице, у категорији кадети -60кг.

Одржано је и екипно клубско такмичење, на коме су наступили клубови из Словеније, Србије, Македоније и Црне Горе. Наш клуб је имао три меча у којима је остварио једну победу, један нерешен меч и један пораз, тако да је заузео 3. место.

У првом мечу против спремне и неугодне екипе домаћина „Панда“ из Херцег Новог наши млади такмичари су изборили нерешен резултат 3:3 али на техничке поене победу је однео домаћин. У другом мечу победили смо екипу „Осенсеи“ Штип из Македоније резултатом 4:2. У трећем мечу наша екипа се састала са веома јаком екипом „АДК“ Марибор из Словеније, резултат је био нерешен 3:3, на техничке поене такође нерешено 150:150, што је реткост али се дешава тако да су бодови подељени. Следеће коло је у Марибору у Словенији.

Након турнира у организацији домаћина џиу џицу клуба „Панда“ из Херцег Ногов одржан је заједнички тренинг-камп такмичара у категорији сениора, јуниора и кадета, из Словеније, БиХ, Србије, Македоније и Црне Горе, на коме су учествовали и такмичари из нашег клуба. Тренинг су водили тренери Карл Келц из Словеније и тренер из нашег клуба Драган Трајковић.

Одлазак и учешће на такмичење финансирали су родитељи и клуб из сопсветних средстава, обзиром да још увек нису склопљени уговори између клубова и Општине Алексинац за расподелу средстава за 2017. години.


# џиу џицу Филип Трајковић N&F џиу џицу клуб НИФ Драган Трајковић борилачки спортови Херцег Нови Јован Јовановић Андреј Корлат Стефан Јовић Бојан Тодоровић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима