Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

КСР “Трњане“ вицешампион на купу “Цветници 2018”

rss

03.05.2018. Mића Димитријевић

Чланови КСР “ТРЊАНЕ“ из Трњана су постигли леп успех на међународном купу у спортском риболову “ЦВЕТНИЦИ 2018“, који је организовала организација спортских риболоваца “Металург” из Велеса, у Македонији.

КСР “Трњане“ вицешампион на купу “Цветници 2018”

На језеру “Младост“ , недалеко од  Велеса , у конкуренцији 11 екипа , од којих су 7 биле из Македоније и 4 из Србије ( Трњана , Дољевца, Димитровграда и Бора )  , такмичари КСР “ТРЊАНЕ” су постигли велики успех освојивши 2. место у екипној конкуренцији  а Алекса Шаповалов је освојио 3. место у појединачној конкуренцији у свом сектору. Укупно, екипа КСР “Трњане” је освојила пехар за друго место , 4 сребрне и једну бронзану медаљу , као и диплому за друго место и захвалницу домаћина за учешће .

За екипу КСР “Трњане“ су пецала три такмичара, сва тројица из Прћиловице, где је Алекса Шаповалов освојио 3. место са 2.078 грама рибе, а 4-та места су освојили Александар Шаповалов са 1.392 грама рибе и Дарко Јовчић са 1.349. грама рибе .Сва тројица су укупно имала 11 . секторских поена , што је екипи КСР “Трњане“ било довољно за 2. место у екипној конкуренцији .

По претоплом времену од преко 30 степени на Велешком језеру је риба слабије  гризла, а пецао се углавном цверглан, а слабије ситни шаранчићи, беовица, понека сунчица, гргеч,...

Домаћин је добро организовао ово своје традиционално такмичење у спортском риболову.


# риболов Македонија Дарко Јовчић Трњане КСР Александар Шаповалов
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима