Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

KSR “Trnjane“ vicešampion na kupu “Cvetnici 2018”

rss

03.05.2018. Mića Dimitrijević

Članovi KSR “TRNjANE“ iz Trnjana su postigli lep uspeh na međunarodnom kupu u sportskom ribolovu “CVETNICI 2018“, koji je organizovala organizacija sportskih ribolovaca “Metalurg” iz Velesa, u Makedoniji.

KSR “Trnjane“ vicešampion na kupu “Cvetnici 2018”

Na jezeru “Mladost“ , nedaleko od  Velesa , u konkurenciji 11 ekipa , od kojih su 7 bile iz Makedonije i 4 iz Srbije ( Trnjana , Doljevca, Dimitrovgrada i Bora )  , takmičari KSR “TRNjANE” su postigli veliki uspeh osvojivši 2. mesto u ekipnoj konkurenciji  a Aleksa Šapovalov je osvojio 3. mesto u pojedinačnoj konkurenciji u svom sektoru. Ukupno, ekipa KSR “Trnjane” je osvojila pehar za drugo mesto , 4 srebrne i jednu bronzanu medalju , kao i diplomu za drugo mesto i zahvalnicu domaćina za učešće .

Za ekipu KSR “Trnjane“ su pecala tri takmičara, sva trojica iz Prćilovice, gde je Aleksa Šapovalov osvojio 3. mesto sa 2.078 grama ribe, a 4-ta mesta su osvojili Aleksandar Šapovalov sa 1.392 grama ribe i Darko Jovčić sa 1.349. grama ribe .Sva trojica su ukupno imala 11 . sektorskih poena , što je ekipi KSR “Trnjane“ bilo dovoljno za 2. mesto u ekipnoj konkurenciji .

Po pretoplom vremenu od preko 30 stepeni na Veleškom jezeru je riba slabije  grizla, a pecao se uglavnom cverglan, a slabije sitni šarančići, beovica, poneka sunčica, grgeč,...

Domaćin je dobro organizovao ovo svoje tradicionalno takmičenje u sportskom ribolovu.


# ribolov Makedonija Darko Jovčić Trnjane KSR Aleksandar Šapovalov
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima