Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

КСР "Трњане" шампион купа "ТИМОК" - Сврљиг 2017

rss

26.09.2017. Мића Димитријевић

ОСР "Тимок" из Сврљига је, у недељу 24. септембра 2017, организовао свој традиционални Куп у спортском риболову у категорији "Лов рибе удицом на пловак". Такмичење је одржано на Бованском језеру где је учешће узело 16 екипа

КСР "Трњане" шампион купа "ТИМОК" - Сврљиг 2017

После три сата пецања, Клуб спортских риболоваца "ТРЊАНЕ" из Трњана је остварио велики успех јер је освојио 1. место са 10 секторских поена и 6.330 грама упецане рибе, друго место је освојила екипа ОСР "Бели Тимок 1" из Књажевца са 13 секторских поена и 5.250 грама упецане рибе, док је треће место освојила екипа ОСР " Тимок 1" из Сврљига са 16 секторских поена и 4.485 грама упецане рибе. Шампионска екипа КСР "Трњане" је освојила велики прелазни пехар, пехар за прво место и три златне медаље, док су остале две екипе награђене пехарима и медаљама.

Такмичар КСР "Трњане" Саша Миљковић из Алексинца је у појединачној конкуренцији освојио 1. место у првом сектору са 2.640 грама рибе и награђен је златном медаљом, а такође је освојио и пехар за друго место у појединачној конкуренцији на целој писти. За КСР "Трњане " су још пецали: Дарко Јовчић из Прћиловице који је освојио 5. место у другом сектору са 2.425 грама рибе и Велимир Милошевић из Прћиловице који је освојио 4. место у трећем сектору са 1.265 грама рибе.

Капитен шампионске екипе је био Мића Димитријевић из Трњана.

По лепом, сучаном и топлом времену највише се је пецала деверика, а спорадично бандар, бодорка, беовица...

Свечани ручак и додела признања и дружење свих учесника је организована на самом језеру. Домаћини из Сврљига су веома добро организовали ово своје традиционално такмичење.


# Бованско језеро риболов Мића Димитријевић Велимир Милошевић Дарко Јовчић Саша Миљковић Трњане КСР Сврљиг
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима