Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

КСР Трњане освојио треће место у Велесу

rss

26.04.2016. Мића Димитријевић

Kлуб спортских риболоваца "Трњане" - из Трњана је постигао леп успех на међународном купу у Велесу у Македонији.
Освојено је треће место у екипном поретку, као и једно прво и друго место у појединачном пласману, а треће место на писти у појединачном пласману.

КСР Трњане освојио треће место у Велесу

У организацији СРД "Металург" из Велеса, Македонија, у суботу 23. априла 2016. год. одржан је 8. међународни куп "ЦВЕТНИЦИ 2016".

На језеру Младост (надомак Велеса) се је такмичило 12 екипа, од којих 7 из Македоније, 4 из Србије и једна из Црне Горе.

Победила је екипа "Вардар" из града Неготино у Македонији, друга је била екипа "Пуста река" из Дољевца, док је треће место заузела наша екипа клуба спортских риболоваца "Трњане" - општина Алексинац.

По облачном, али топлом времену пецала се углавном црвенперка, сунчица и беовица, док је једино победничка екипа успела да улови пет шарана. Победници су награђени пехарима, медаљама и дипломама. Домаћин је добро организовао ово своје традиционално такмичење у спортском риболову.

- Користимо прилику да се овим путем захвалим домаћинима на лепом дочеку и гостоприству које су нам приредили током тродневног боравка у Велесу (од 22. до 24. априла 2016.год.), поручују из клуба.


# општина Трњане риболов Македонија Трњане КСР Велес
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима