Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Гледалац ударио судију, бодови Напретку

rss

28.10.2014. Извор: ОК радио, Алексинац.Нет

Пијани гледалац, на 37 секунди пре краја утакмице Морава – Напредак Макси Kо, ударио судију Николу Радосваљевића, након чега је главни судија у консултацији са делегатом прекинуо меч.

Гледалац ударио судију, бодови Напретку

Ово се одиграло на утакмици 4-тог кола 2. лиге Србије за кошаркаше.

На основу чл. 26 утакмица Морава - Напредак Макси Ко регистрована је 0:20. На основу чл.53ц Т2, КК Морава је кажњена са две утакмице играња на свом терену без присуства публике и новчаном казном у износу од 60.000,00 динара.

Према извештачима, куриозитет утакмице је што су Ханчани на 37 секунди пре краја утакмице водили са поеном разлике, а судија је досудио техничку грешку гостима. Морава је требало да изведе два слободна бацања и да потом има лопту у свом поседу. По наводима Алексинчана, екипа Напретка је водила са 1 поеном разлике. У тренутку суђења техничке личне за госте ограду је прескочио гледалац домаћих у видно пијаном стању који је ударио судију Радосављевића с леђа и пао преко њега.

Наредну уткамицу екипа Напретка Макси Ко, која се налази на 2. месту ове лиге, игра против екипе Плана Хардекс из Велике Плане, у суботу 1.11. у Хали спортова Алексинац, од 19 часова.


# кошарка Макси Ко Напредак КК Владичин Хан
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима