Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Gledalac udario sudiju, bodovi Napretku

rss

28.10.2014. Izvor: OK radio, Aleksinac.Net

Pijani gledalac, na 37 sekundi pre kraja utakmice Morava – Napredak Maksi Ko, udario sudiju Nikolu Radosvaljevića, nakon čega je glavni sudija u konsultaciji sa delegatom prekinuo meč.

Gledalac udario sudiju, bodovi Napretku

Ovo se odigralo na utakmici 4-tog kola 2. lige Srbije za košarkaše.

Na osnovu čl. 26 utakmica Morava - Napredak Maksi Ko registrovana je 0:20. Na osnovu čl.53c T2, KK Morava je kažnjena sa dve utakmice igranja na svom terenu bez prisustva publike i novčanom kaznom u iznosu od 60.000,00 dinara.

Prema izveštačima, kuriozitet utakmice je što su Hančani na 37 sekundi pre kraja utakmice vodili sa poenom razlike, a sudija je dosudio tehničku grešku gostima. Morava je trebalo da izvede dva slobodna bacanja i da potom ima loptu u svom posedu. Po navodima Aleksinčana, ekipa Napretka je vodila sa 1 poenom razlike. U trenutku suđenja tehničke lične za goste ogradu je preskočio gledalac domaćih u vidno pijanom stanju koji je udario sudiju Radosavljevića s leđa i pao preko njega.

Narednu utkamicu ekipa Napretka Maksi Ko, koja se nalazi na 2. mestu ove lige, igra protiv ekipe Plana Hardeks iz Velike Plane, u subotu 1.11. u Hali sportova Aleksinac, od 19 časova.


# košarka Maksi Ko Napredak KK Vladičin Han
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima