Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФК Борац Трњане: анализа јесењег дела сезоне 2015/16

rss

06.12.2015.

Овај текст посвећен је анализи дешавања која се тичу ФК Борац, у претходних 17 кола ОФЛ Алексинац.

ФК Борац Трњане: анализа јесењег дела сезоне 2015/16

Да несрећа никад не долази сама, још једном је потврђено на примеру ФК Борца и пре него што се закотрљала лопта у лето 2015. Након преживљеног „nock-down“-а, који је узрокован напуштањем Нишавске окружне лиге, извесно је било додатно ослабљивање играчког кадра.

Међутим, ентузијазам и воља која је својствена целокупном нашем народу у тешким тренуцима овога пута помогла је да се целокупна ситуација колико-толико консолидује и да се ствари врате у нормалу.

Верност „староседелаца“, искуство старијих и жеља за доказивањем код млађих играча јесу епитети који описују чиме је ФК Борац успео да оствари 6 победа и исто толико нерешених резултата у првих 17 кола ОФЛ-а.

У остваривању овог учинка сви играчи имали су изузетан допринос, а посебно су се, што се голгетерског учинка тиче истакли капитен Златановић са 10 као и Младеновић - Јовановић са 9 погодака.

Терен ФК Борац Трњане

Вреди истаћи и играче којима је ове године указано нешто веће поверење које су у потпуности искористили млади Ракић, Јанковић, Павић и Манчић као и оне који су по први пут осетили драж лигашког такмичења попут Мирчића који је показао да поседује велики потенцијал. У томе су им свесрдно помогли искуснији играчи као што су Јовановић, Илић, Златановић, Живадиновић, Ђурђевић, Лука и Иван Миленковић а на челу са Стевановићем и голманом Пејчиновићем.

Последњи звиждук на утакмици 17. кола у коме је Борац остврио убедљив тријумф за играче је означио почетак заслуженог одмора док је управи дао знак да настави да ради на консолидацији и јачању конкуренције у играчком кадру.

Марко sportlend.com


# фудбал Трњане Борац ФК Трњане
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима