Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FK Borac Trnjane: analiza jesenjeg dela sezone 2015/16

rss

06.12.2015.

Ovaj tekst posvećen je analizi dešavanja koja se tiču FK Borac, u prethodnih 17 kola OFL Aleksinac.

FK Borac Trnjane: analiza jesenjeg dela sezone 2015/16

Da nesreća nikad ne dolazi sama, još jednom je potvrđeno na primeru FK Borca i pre nego što se zakotrljala lopta u leto 2015. Nakon preživljenog „nock-down“-a, koji je uzrokovan napuštanjem Nišavske okružne lige, izvesno je bilo dodatno oslabljivanje igračkog kadra.

Međutim, entuzijazam i volja koja je svojstvena celokupnom našem narodu u teškim trenucima ovoga puta pomogla je da se celokupna situacija koliko-toliko konsoliduje i da se stvari vrate u normalu.

Vernost „starosedelaca“, iskustvo starijih i želja za dokazivanjem kod mlađih igrača jesu epiteti koji opisuju čime je FK Borac uspeo da ostvari 6 pobeda i isto toliko nerešenih rezultata u prvih 17 kola OFL-a.

U ostvarivanju ovog učinka svi igrači imali su izuzetan doprinos, a posebno su se, što se golgeterskog učinka tiče istakli kapiten Zlatanović sa 10 kao i Mladenović - Jovanović sa 9 pogodaka.

Teren FK Borac Trnjane

Vredi istaći i igrače kojima je ove godine ukazano nešto veće poverenje koje su u potpunosti iskoristili mladi Rakić, Janković, Pavić i Mančić kao i one koji su po prvi put osetili draž ligaškog takmičenja poput Mirčića koji je pokazao da poseduje veliki potencijal. U tome su im svesrdno pomogli iskusniji igrači kao što su Jovanović, Ilić, Zlatanović, Živadinović, Đurđević, Luka i Ivan Milenković a na čelu sa Stevanovićem i golmanom Pejčinovićem.

Poslednji zvižduk na utakmici 17. kola u kome je Borac ostvrio ubedljiv trijumf za igrače je označio početak zasluženog odmora dok je upravi dao znak da nastavi da radi na konsolidaciji i jačanju konkurencije u igračkom kadru.

Marko sportlend.com


# fudbal Trnjane Borac FK Trnjane
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima