Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ђорђевић на челу тима за прву лигу

rss

30.12.2014. Д. Остојић

Зоран Ђорђевић Пека, председник КК Напредак има разлога да буде итекако задовољан.
Клуб на чијем је челу је заузео треће место, тако да је Напредак на корак до прве лиге.

Ђорђевић на челу тима за прву лигу

На почетку мандата није било тако. Ђорђевића су појединци оспоравали, јавно критиковали, а неки од њих су му предвиђали да ће бити упамћен као председник клуба који ће се до Нове године распасти. На срећу Алексинчана и верне кошаркашке публике, од свих тих црних слутњи није било ништа. Напротив, КК Напредак се представио игром за признање, како кошаркашким победама на терену, тако и понашањем чланова управе у решавању горућих проблема.

Ђорђевић је наследио клуб са дуговима које је требало вратити и домаћинским пословањем Зорана Ђорђевића добар део тог посла је завршен.

За цео пројекат "успешног Напретка" респект иде и на име неколицине ентузијаста и професионалаца. Издвајам Пецу Јаћимовића, тренера, Душана Николића, помоћног тренера затим Данета Мојсиловића једног од највреднијих и најспособнијих чланова управе, и листу брилијантних кошаркаша, Шикмана, Мојсиловића, Стаменковића и Миладиновића.

Иако не припадам групи познавалаца спорта, знам да проценим људе који спорт искрено воле. За Зорана Ђорђевића Пеку сам сигуран да је један од тих. Зато ми је и посебно драго што је као челни човек Напретка доживео да покаже многима да се сваки ентузијазам, искрена љубав и вредан рад на крају заврши успехом. Треће место Напретка је успех за сваку похвалу.

Честитамо.


# кошарка Напредак КК Ана Николић Зоран Ђорђевић
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима