Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Đorđević na čelu tima za prvu ligu

rss

30.12.2014. D. Ostojić

Zoran Đorđević Peka, predsednik KK Napredak ima razloga da bude itekako zadovoljan.
Klub na čijem je čelu je zauzeo treće mesto, tako da je Napredak na korak do prve lige.

Đorđević na čelu tima za prvu ligu

Na početku mandata nije bilo tako. Đorđevića su pojedinci osporavali, javno kritikovali, a neki od njih su mu predviđali da će biti upamćen kao predsednik kluba koji će se do Nove godine raspasti. Na sreću Aleksinčana i verne košarkaške publike, od svih tih crnih slutnji nije bilo ništa. Naprotiv, KK Napredak se predstavio igrom za priznanje, kako košarkaškim pobedama na terenu, tako i ponašanjem članova uprave u rešavanju gorućih problema.

Đorđević je nasledio klub sa dugovima koje je trebalo vratiti i domaćinskim poslovanjem Zorana Đorđevića dobar deo tog posla je završen.

Za ceo projekat "uspešnog Napretka" respekt ide i na ime nekolicine entuzijasta i profesionalaca. Izdvajam Pecu Jaćimovića, trenera, Dušana Nikolića, pomoćnog trenera zatim Daneta Mojsilovića jednog od najvrednijih i najsposobnijih članova uprave, i listu brilijantnih košarkaša, Šikmana, Mojsilovića, Stamenkovića i Miladinovića.

Iako ne pripadam grupi poznavalaca sporta, znam da procenim ljude koji sport iskreno vole. Za Zorana Đorđevića Peku sam siguran da je jedan od tih. Zato mi je i posebno drago što je kao čelni čovek Napretka doživeo da pokaže mnogima da se svaki entuzijazam, iskrena ljubav i vredan rad na kraju završi uspehom. Treće mesto Napretka je uspeh za svaku pohvalu.

Čestitamo.


# košarka Napredak KK Ana Nikolić Zoran Đorđević
@KKNapredakAl @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima