Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Братислав Живић нови председник Спортског савеза

rss

08.03.2013. аутор: С.Илић, Извор: ТВ Алт, Алексиначке новости

Изборна скупштина Спортског савеза општине Алексинац, која је прекинута 27. новембра прошле године, настављена је прексиноћ.

Коначно је изабрано ново руководство.

Братислав Живић нови председник Спортског савеза

Извештај о досадашњем раду поднео је председник Светислав Видановић који је, поред осталог, истакао да је Спортски савез радио у врло отежаним условима.

После дуже дискусије у којој се углавном инсистирало на већем утицају ове асоцијације на поделу средстава из општинског буџета, делегати су изабрали ново руководство.

Пре самих избора, тројица кандидата за председника (Братислав Живић, Зоран Миленковић, Јован Живић) говорили су о својим досадашњим активностима у спорту и идејама за бољи и садржајнији рад Спортског савеза.

Већином гласова за председника са четворогодишњим мандатом изабран је Братислав Живић, председник Фудбалског савеза општине, док је дужност потпредседника поверена Богдану Симићу, генералном секретару Рукометног клуба „Алексинац“.

Изабрани су и чланови Управног и Надзорног одбора, а досадашњи први човек Спортског савеза, Светислав Видановић, изабран је за почасног председника.



# Јован Живић Светислав Видановић Братислав Живић спортски савез Зоран Миленковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима