Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење за јавност Одбојкашког клуба "Далко"

rss

13.09.2017.

У нашу редакцију стигло је љутито саопштење Одбојкашког клуба "Далко" Алексинац, поводом понашања општинских органа према овом клубу.

Саопштење за јавност Одбојкашког клуба "Далко"

Саопштење преносимо у целости.

Поштовани! Родитељи, зарад вашег сазнања...

Спортски стручњаци, стручњаци у спорту, ово је отишло предалеко...

Овако чланови комисије за спорт општине алексинац, политика у спорту, од 2012. године, пету годину за редом овај клуб намерно урушава омаловажавајућим поступцима дискриминише клуб и срамно злоупотребљава децу, да би угасила овај клуб!

 • Социолог, Драган Јовановић; начелник ОУДД, председник КСОА;
 • Матурант гимназије, Србољуб Миловановић;
 • Кошаркаш, Радмило Мојсиловић;
 • Пензионер, Братислав Живић;
 • Наставник, Бојан Младеновић!

2013. године, овај клуб, једини до сада у спорту општине Алексинац, брисан је са буџета ове општине! Сулудом намером заустављено је и блокирано такмичење овог клуба у Међуокружној лиги Ниш, Пирот, Димитровград!

Иако је од 2010. год. члан Спортског савеза Алексинац, Одбојкашког савеза Ниш, Одбојкашког савеза Србије... вредности су дефинитивно поремећене на најгори могући начин.

Ово данас, врхунац је годинама вођене харанге у дискриминацији овог клуба,

- прримењује се невероватна метода самозадовољавања и пресије према клубу и деци у овом клубу, блокира се рад, јер се не дозвољавају се и не додељују се овом клубу термини за тренинг деце!?

- брутално се злоупотребљавају деца, њиховим брисањем и негирањем постојања у клубу у документу, категоризација спортске организације; вредности су са намером на лицемеран,примитиван и сраман начин поремећене и прекршен члан 4. став 5. став 6. став 10. Закона о спорту.

 • - доказ; табела, категоризације спортске организације, од 18.01.2017. године. Редни број 8. регистровани спортисти – „0“ нема!? Редни број 9. категорисани спортисти – „0“ нема!?
  - доказ - документ; Потврда Одбојкашког савеза нишавског округа Ниш, од 26.12.2016. године, који оповргава лицемеран и сраман примитивизам „стручне комисије за спорт“ општине Алексинац.
  - документ; - Приговор, председнику Комисије за спорт од 13.08.2017. године.
  - документ; - приговор, буџетском инспектору општине Алексинац од 03.10.2016. године.

Није проблем што ће овај клуб престати да постоји, запитате ли се шта то радите када су деца у питању!

Много година за наук; „лоше време се поправи, а лоши људи никада“...

ОК „Далко“ Алексинац
Зоран Миленковић
дел.бр. 40.


# Радмило Мојсиловић Братислав Живић Бојан Младеновић Драган Јовановић одбојка Далко ОК Зоран Миленковић Србољуб Миловановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима