Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Традиционални турнир у малом фудбалу у Тешици

rss

03.08.2014. Т. Брзаковић

У Тешици се наставља традиција малог фудбала за сениоре и петлиће
Турнир се одржава на игралишту школе у центру села. Котизација 5000 динара по екипи. Фонд за награде 50% од укупне уплате.

Традиционални турнир у малом фудбалу у Тешици

У Тешици, највећем насељу алексиначког pоморавља, наставља се традиција, да се од 8. августа на Св. Петку (вашар у Тешици), организује Турнир у малом фудбалу. 

Утакмице за сениоре и петлиће (децу рођених после 2002. г.), играће се на игралишту ОШ „Аца Синадиновић“ у центру Тешице под рефлекторима, сваког дана од 20. часова. 

Очекује се учешће већег броја екипа из окружења, јер је Тешица по својој конфигурација, приступачна за све учеснике подједнако. Од ове године Турнир ће се звати „АЦИНИ ДАНИ“, у знак сећања на Александра-Ацу Аранђеловића, из Тешице, легенду ФК “Јастребац“, који је играо и за нишки и за пиротски „Раднички“ а недавно је преминуо (прошле године). 

Учешће по екипи за Сениоре је 5. 000 динара а за Петлиће 1. 500. Наградни фонда за победника Турнира је 5о% од свих уплата. Пријављивање траје до 11 часова на дан одржавања Турнира. Све информације на телефон:063-72-00-817(Зоран Маричић) и 065-88-45-302(Радиша Миленовић). 

 


# турнир Тешица мали фудбал Чувари Турије Зоран Маричић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима