Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Tradicionalni turnir u malom fudbalu u Tešici

rss

03.08.2014. T. Brzaković

U Tešici se nastavlja tradicija malog fudbala za seniore i petliće
Turnir se održava na igralištu škole u centru sela. Kotizacija 5000 dinara po ekipi. Fond za nagrade 50% od ukupne uplate.

Tradicionalni turnir u malom fudbalu u Tešici

U Tešici, najvećem naselju aleksinačkog pomoravlja, nastavlja se tradicija, da se od 8. avgusta na Sv. Petku (vašar u Tešici), organizuje Turnir u malom fudbalu. 

Utakmice za seniore i petliće (decu rođenih posle 2002. g.), igraće se na igralištu OŠ „Aca Sinadinović“ u centru Tešice pod reflektorima, svakog dana od 20. časova. 

Očekuje se učešće većeg broja ekipa iz okruženja, jer je Tešica po svojoj konfiguracija, pristupačna za sve učesnike podjednako. Od ove godine Turnir će se zvati „ACINI DANI“, u znak sećanja na Aleksandra-Acu Aranđelovića, iz Tešice, legendu FK “Jastrebac“, koji je igrao i za niški i za pirotski „Radnički“ a nedavno je preminuo (prošle godine). 

Učešće po ekipi za Seniore je 5. 000 dinara a za Petliće 1. 500. Nagradni fonda za pobednika Turnira je 5o% od svih uplata. Prijavljivanje traje do 11 časova na dan održavanja Turnira. Sve informacije na telefon:063-72-00-817(Zoran Maričić) i 065-88-45-302(Radiša Milenović). 

 

Komentara: 1


# turnir Tešica mali fudbal Čuvari Turije Zoran Maričić
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-1)

    Tesica 03.08.2014.
    >>> VAZNO OBAVEŠTENJE <<<

    Na zahtev prošlogodišnjih učesnika koji su se već prijavili na turnir došlo je do promene propozicija. Ove godine će se turnir igrati po sistemu 4+1 igrača.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima