Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Спорт




<<<56789>>>Total: 1321  Displaying: 61 - 70

Додела спортске опреме месним заједницама

Општина Алексинац 11.06.2021.

На основу Јавног позива за доделу спортске опреме који је расписала Општинска управа, председник општине Алексинац Далибор Радичевић, данас је уручио представницима савета месних заједница, ваучере за преузимање спортске опреме.

Опширније

Коментара: 0

Диди најбољи голман престижног турнира у Параћину

Алексинац.нет 07.06.2021.

Млади Алексиначки спортиста Димитије Марковић је на престижном турниру за голмане "GO A1 Keeper" освојио прво место и осветлао је образ нашег града. Турнир је одржан у суботу 5. јуна у Параћину, у организацији школе фудбала "Вук Параћин".

Опширније

Коментара: 0

Клуб посветио победу Алекси

Нова 25.05.2021.

КМФ Озрен из Сокобање одиграо је меч за трагично преминулог Алексу Стојменовића, а сусрет су обележили емотивни моменти.

Опширније

Коментара: 0

Златна медаља за Лазара

14.05.2021.

Лазар Станковић, члан Џудо клуба Алексинац, и актуелни вицешампион Србије за кадете, на недавном првенству Србије за јуниоре у категорији -60кг освојио је златну медаљу и додао још једну титулу у своју колекцију.

Опширније

Коментара: 0

Шта се крије иза најављених кривичних пријава за намештање у Кошаркашкој лиги Србије?

Данас 17.04.2021.

Незадовољство и велико разочарење због начина на који су испали из Кошаркашке лиге Србије, алармирали су и челнике лиге који су кривичним пријавама за, још увек, непознате починиоце, реаговали након тврдњи Напретка из Алексинца да ће од наредне сезоне играти у нижем рангу услед нечасних радњи неколико клубова у последњих пар кола.

Опширније

Коментара: 2

Сумњиви резултати утакмица у Кошаркашкој лиги Србије, најављене кривичне пријаве

Б. Брезовац, maxbetsport, А.Г. Јужна Србија Инфо 15.04.2021.

Окончана је сезона у Кошаркашкој лиги Србије, барем на терену. Из лиге су испала два тима са југа Србије, алексиначки Напредак и КК Пирот из истоименог града. Ипак, прашина се дига око резултата у последих неколико кола.

Опширније

Коментара: 0

Дуња у репрезентацији Србије

14.04.2021.

Дуњa Стевановић рукометашица ЖРК Алексинац је позвана у репрезентацију Србије.

Опширније

Коментара: 0

КЛС: Напредак испао из лиге

Јужне вести 14.04.2021.

Иако је пре само неколико недеља било тешко изводљиво да екипа из Алексинца испадне из лиге, сплетом неочекиваних резултата у последњих неколико кола из Кошаркашке лиге Србије дефинитивно испадају оба тима са југа, пошто је већ било јасно да ће и кошаркаши Пирота испасти из лиге. Напредак је синоћ у директом окршају за опстанак поражен од екипе Дунава резултатом 92:90.

Опширније

Коментара: 0

Кадети КК Напредак другу годину заредом учесници Mеђурегионалне лиге

Алексинац.нет 08.04.2021.

Кадети КК Напредак другу годину заредом су се пласирали у Mеђурегионалну квалитетну лигу Србије која се ове године неćе играти због пандемије.

Опширније

Коментара: 0

Председник Напретка за МаксБет спорт: Сумњиве ствари се дешавају у КЛС

МаксБет 05.04.2021.

Кошаркашка лига Србије улази у фото-финиш, преостало је да се одиграју још једно или два кола, у зависности од екипа. Док је при врху мање-више све познато, Војводина и Младост МаксБет ће играти Суперлигу, а њима ће се највероватније придружити Златибор, много је неизвеснија борба за опстанак.

Опширније

Коментара: 0

<<<56789>>>Total: 1321  Displaying: 61 - 70

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима