Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отворен Мини сајам спорта

rss

06.06.2022. Општина Алексинац

У оквиру обележавања Дана општине, данас је у центру Алексинца, на платоу код градске фонтане отворен „Мини сајам спорта“

Отворен Мини сајам спорта

Председник општине Алексинац, Далибор Радичевић заједно са начелником Општинске управе Дејаном Милошевићем, као и председником Спортског Савеза општине Алексинац, Бојаном Младеновићем, отворио је данас "Мини сајам спорта“ за децу, поздравио је све учеснике и исказао задовољство што је општина Алексинац организатор оваквог сајма.

Поред председника општине Алексинац, учесницима се обратио и генерални секретар Спортског Савеза Србије Горан Маринковић,који је такође поздравио све учеснике и пожелео да млади на овом сајму упознају што већи број спортова и што пре крену да тренирају неки од спортова.

Испред Спортског Савеза општине Алексинац, који је иначе организатор овог сајма, обратио се Бојан Младеновић, председник Спортског Савеза Алексинац, и нагласио да се „Мини сајам спорта“ у нашој општини одржава од 2018. године.

Директор Спортско рекративног центра Алесинац, Душан Пешић, присуствовао је отварању сајма заједно са гостима из Републике Северне Македоније. Спортско рекреативни центар је прижио и сву помоћ у организацији сајма.

На сајму своје способности приказали су кошаркаши и кошаркашице Кошаркашког клуба „Напредак”, Мушки рукометни клуб Алексинац, фудбалери Школе фудбала „Васке“ и фудбалерке ЖФК „Морава”, као и чланови Џудо Клуба Алексинац, каратисти КК „Шуматовац“, планинари и планинарке „Брђанка”, стонотенисери „Језера“ из Бовна и „Шуматовац” из Алексинца, вежбачице кангу џампа из Житковца, као и представници овдашњег Савеза за школски спорт.

Фото: Саша Гидра Марковић

Још фотографија можете погледати кликом на дугме: ЈОШ ФОТОГРАФИЈА


# председник општине Дејан Милошевић спорт Далибор Радичевић фотографија Бојан Младеновић сајам спорта Душан Пешић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима