Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Џунић напустио "Вукове"

rss

24.07.2022.

Александар Џунић, харизматични тренер школе фудбала Вукови из Алексинца, изненадном одлуком решио да напусти "крдо" Вукова. Том приком Џунић који је познат по свом темпераменту као колеге(Симеоне и Лалатовић) на друштвеним мрежама се обратио опроштајним писмом целокупној фудбалској јавности:

Џунић напустио "Вукове"

"Другари и другарице моје, свака бајка има свој крај, некада та бајка има срећан некада тужан крај, радио сам вама пуног срца и елана, одрекао сам се породице, времена и свега да бих био уз вас, заједно смо одрастали, смејали се и плакали заједно али смо били ПОРОДИЦА, хтео бих да се захвалим свима на сарадњи било је стварно дивно и без једне грешке и лоше речи..

Кренули смо од осам дечака да би данас стигли до 100. Разлог мог одласка нека остане у мом срцу заувек затворен и тужан, можда разлога и нема можда разлог зна неко други...

ВЕСЕЛА ДРУЖИНО МОЈА ВОЛИМ ВАС НАЈВИШЕ НА СВЕТУУУ....НИКАДА НЕЋУ РЕЋИ ЗБОГОМ ВЕЋ САМО ДО СЛЕДЕЋЕГ ДРУЖЕЊА И ВИЂЕЊА.... ОСТАНИТЕ МИ ВРЕДНИ, НАСМЕЈАНИ И СРЕЋНИ И НАСТАВИТЕ ДА ГАЗИТЕ ПУТ КОЈИ СМО ПОЦЕЛИ"..


# Александар Џунић ФК Вукови Алексинац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима