Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Неки нови клинци (Neki novi klinci)

26.03.2012.
Неки нови клинци (Neki novi klinci)

Серија има 14 епизода и иде на 2 DVD-a. Цена 300 дин. Контакт на мејл: [email protected]

Опис серије:
Неки нови клинци је била тинејџерска хумористичка серија која се емитовала на Првом програму Радио телевизије Србије 2003. године. Серију је осмислила текстописац Споменка Ковач, која је написала и сценарио за ову серију. Серија је била велики хит међу млађом, али и нешто старијом популацијом.
Серија се дешава у измишљеној школи на Врачару. Главни јунаци су ученици одељења VIII/3 и њихови професори. Сви они заједно упадају у разне смешне ситуације. У серији су гостовале многе звезде, као бој-бенд Пети елемент и музичарка Кристина Ковач.

Роки, Софија и Мина су најбоље пријатељице. Оне су популарне девојке у школи и остали нису 'довољно кул' за њих. На почетку серије, оне су саме, али полако се и оне упуштају у везе. Роки са Пацкетом, Сока са Кечином и Мина са Њутном.

Марлена и Мира су пријатељице, али не и најбоље другарице. Оне су најбоље ученице у одељењу. Обе су чирлидерсице. Марлена током серије постаје Борина девојка, а Мира, на самом крају, Фићина.

Пацке и Кечина важе као велики фрајери у школи. За учење не маре. Јуре само најбоље девојке, али их Роки и Софија 'укроте', и њима постају апсолутно верни.

Бора, Фића и Џони су најбољи пријатељи. Бора се доселио из Америке, а тамо је видео Ј.Ло. Фића и Џони све девојке мувају на фору 'шта ти радиш ових дана?', уз то иде обавезан покрет руком.

Њутн и Бојанче су најбољи другови и тотално незамислива комбинација. Њутн је најбољи ученик у одељењу, док је Бојанче невиђено глуп. Једном када је Бојанче питао: "Шта је Аушвиц?", Њутн му је хладне главе рекао: "Ски-центар у Пољској, Бојанче". "Аха!", рекао је Бојанче.

Аушвиц је наставник математике и физике. Он је нови разредни ВИИИ3. Како ниједан наставник не воли ВИИИ3, Аушвиц одлучује да их доведе у ред. Они га у почетку не воле, те му дају надимак Аушвиц, али га онда заволе и сматрају га најбољим разредним на свету. Заљубљен је у секретарицу Даду, која му на крају постаје девојка.

Траволта је наставник музичког, вечни обожавалац Елвиса Прислија. Заљубљен је у Едит, наставницу француског, и одбија да поверује да је она у вези са наставником физичког, Ристом (Глистом, како му додају ђаци).

Загорка, илити Зага, директорка је школе. Хоби јој је трачарење са њеним асистентом Гроздом, која је невиђена трачара


[ Контакт ]


 

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима