Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Neki novi klinci (Neki novi klinci)

26.03.2012.
Neki novi klinci (Neki novi klinci)

Serija ima 14 epizoda i ide na 2 DVD-a. Cena 300 din. Kontakt na mejl: [email protected]

Opis serije:
Neki novi klinci je bila tinejdžerska humoristička serija koja se emitovala na Prvom programu Radio televizije Srbije 2003. godine. Seriju je osmislila tekstopisac Spomenka Kovač, koja je napisala i scenario za ovu seriju. Serija je bila veliki hit među mlađom, ali i nešto starijom populacijom.
Serija se dešava u izmišljenoj školi na Vračaru. Glavni junaci su učenici odeljenja VIII/3 i njihovi profesori. Svi oni zajedno upadaju u razne smešne situacije. U seriji su gostovale mnoge zvezde, kao boj-bend Peti element i muzičarka Kristina Kovač.

Roki, Sofija i Mina su najbolje prijateljice. One su popularne devojke u školi i ostali nisu 'dovoljno kul' za njih. Na početku serije, one su same, ali polako se i one upuštaju u veze. Roki sa Packetom, Soka sa Kečinom i Mina sa Njutnom.

Marlena i Mira su prijateljice, ali ne i najbolje drugarice. One su najbolje učenice u odeljenju. Obe su čirlidersice. Marlena tokom serije postaje Borina devojka, a Mira, na samom kraju, Fićina.

Packe i Kečina važe kao veliki frajeri u školi. Za učenje ne mare. Jure samo najbolje devojke, ali ih Roki i Sofija 'ukrote', i njima postaju apsolutno verni.

Bora, Fića i Džoni su najbolji prijatelji. Bora se doselio iz Amerike, a tamo je video J.Lo. Fića i Džoni sve devojke muvaju na foru 'šta ti radiš ovih dana?', uz to ide obavezan pokret rukom.

Njutn i Bojanče su najbolji drugovi i totalno nezamisliva kombinacija. Njutn je najbolji učenik u odeljenju, dok je Bojanče neviđeno glup. Jednom kada je Bojanče pitao: "Šta je Aušvic?", Njutn mu je hladne glave rekao: "Ski-centar u Poljskoj, Bojanče". "Aha!", rekao je Bojanče.

Aušvic je nastavnik matematike i fizike. On je novi razredni VIII3. Kako nijedan nastavnik ne voli VIII3, Aušvic odlučuje da ih dovede u red. Oni ga u početku ne vole, te mu daju nadimak Aušvic, ali ga onda zavole i smatraju ga najboljim razrednim na svetu. Zaljubljen je u sekretaricu Dadu, koja mu na kraju postaje devojka.

Travolta je nastavnik muzičkog, večni obožavalac Elvisa Prislija. Zaljubljen je u Edit, nastavnicu francuskog, i odbija da poveruje da je ona u vezi sa nastavnikom fizičkog, Ristom (Glistom, kako mu dodaju đaci).

Zagorka, iliti Zaga, direktorka je škole. Hobi joj je tračarenje sa njenim asistentom Grozdom, koja je neviđena tračara[ Kontakt ]


 

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima