Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Забрањује се коришћењe воде за пиће у селу Мозгову

rss

02.11.2012.

Забрањује се коришћењe воде за пиће у селу Мозгову

Штаб за ванредне ситуације општине Алексинац данас је, на основу Решења санитарног инспектора Министарства здравља Републике Србије - сектор за Јавно здравље и санитарну инспекцију, одсек за санитарни надзор Ниш, донео Закључак о забрани коришћења воде за пиће система водоснабдевања "Караула" у селу Мозгову, због микробиолошке неисправности.


Коментара: 2


# Мозгово штаб за ванредне ситуације
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Ne razumem? 03.11.2012.
    Neka štab odgovori zašto je trebalo više od mesec ipo dana (epidemija 12. septembra proglašena) da se utvrdi da je voda za piče u Mozgovu neispravna. Jel to toliko komplikovano? Neka štab objasni zašto su dovozili cisterne s vodom za piće u Mozgovo otkad je epidemija proglašena, govorili meštanima da ne piju svoju vodu, a tvrdili da voda za piće nije izvor zaraze!!!??? Da ne dižu paniku, jel zbog toga? Ili sumnjali u ispravnost vode. I kažu da ne znaju šta je izvor zaraze. pa jel sad znaju

  • (+0) (-0)

    Ebem li ga 05.11.2012.
    Nedavno sam napisao zasto niko nije uzorkovao vodu po seoskim vodovodima i priupitao dali je za to odgovorna opstina i ZC. Jedna individua odgovara da je to politiki komentar. A osnova svega je preventiva. Upitajte sveznajuce i svemoguce bogom dane sefove i sefice ZC sta je to preventiva i kada se i kako proverava voda u vodovodima. Nama ne trebaju neprijatelji, gori smo od njh. Neko prima debele pare za zdravlje naroda. Na cemu smo, vidimo sami.


[ Додај коментар ]